Βρετανία: Σάλος με εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως… αντισυμβατικό love story!

PLUS

Βρετανία: Σάλος με εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως… αντισυμβατικό love story!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Βρετανία: Έξαλλοι οι χρήστες στα social media - Δείτε τα σχόλιά τους

28.05.2019 | 19:22

Βρετανία: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει κατά του καναλιού Channel 5 της Βρετανίας, εξαιτίας ενός κλιπ που ανάρτησε στα social media, διαφημίζοντας την επιστροφή μιας δημοφιλούς  σειράς ντοκιμαντέρ του. Αιτία του «τσουνάμι» των επικρίσεων είναι φυσικά το περιεχόμενο του κλιπ, που αποτελεί απόσπασμα εκπομπής με θέμα τη «διαφορά ηλικίας στο έρωτα». Ειδικότερα, πρόκειται για ένα κλιπ από τη  σειρά ντοκιμαντέρ Age Gap Love, και πιο συγκεκριμένα από ένα επεισόδιο που προβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο εν λόγω επεισόδιο παρουσιάζεται ο «έρωτας» του Andy Telford, ενός οδηγού λεωφορείου από τη Βόρεια Ουαλία, ο οποίος στα 44 του έκανε σχέση με την 16χρονη Beth, την μετέπειτα σύζυγό του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η μητέρα της κοπέλας άρχισε να κάνει παρέα με τον 44χρονο άνδρα, ως φίλη. Σύμφωνα με όσα είχαν πει τον Νοέμβρη στην βρετανική εκπομπή, όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη, γιατί οι γείτονες ήταν ιδιαίτερα εχθρικοί με τον μεσήλικο άνδρα, αποκαλώντας τον παιδόφιλο.

Βρετανία: Οργή στα social media

Παρόλο που το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο τρία χρόνια και έχει μαζί δύο παιδιά, πολλοί χρήστες των social media βρίσκουν απαράδεκτη την προβολή αυτής της ιστορίας από την τηλεόραση, αφού παρουσιάζει ως «φυσιολογική» μια σχέση που, ούτε λίγο ούτε πολύ, ξεκίνησε ως… αποπλάνηση ανηλίκου.

Κάτω από το κλιπ, εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την άστοχη επιλογή του καναλιού και να ζητήσουν να μην ξαναπροβληθεί το επεισόδιο.

Ένα μικρό δείγμα των αντιδράσεων

Exit mobile version