Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα: Όταν πετάξαμε τον πατέρα μου έξω από το σπίτι (vid)
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα: Όταν πετάξαμε τον πατέρα μου έξω από το σπίτι (vid)

Τζούλια Νόβα: H πανέμορφη Τζούλια Νόβα μίλησε για τον πατέρα της, που είναι σα να μην υπάρχει στη ζωή της.

Τζούλια Νόβα: Τη Τζούλια Νόβα υποδέχθηκε σήμερα στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά καλλονή μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν καθόλου σχέσεις πλέον. Η Τζούλια Νόβα μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι, όταν εκείνη ήταν μικρή σε ηλικία, αλλά και για το πόσο της έλειπε ο πατέρας της, που δεν ήταν παρών στη ζωή της. Συγκεκριμένα, είπε: «Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του…

Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά… Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Δηλαδή και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι. Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ.», είπε και συμπλήρωσε:

«Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Η μαμά δεν το ανέχτηκε. Είχε περάσει πολύ δύσκολα. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και το παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου, είναι σοκαριστική».

Τζούλια Νόβα: Κάποιος μου έστειλε φωτογραφία το «προσόν» του. Ήταν σιχαμερό

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day, η Τζούλια Νόβα, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει δεχτεί μέσω των social media, αλλά και για τη απουσία της από την τηλεόραση. «Περιποιούμαι τον εαυτό μου, εάν δεν το κάνω νιώθω ότι δεν θα πάει καλά η μέρα! Μικρότερη είχα τρέλα, έβγαινα το πρωί με σορτσάκια και τακούνια. Χριστέ μου, πόσες φορές έχω γίνει ρεζίλι σε αυτόν τον κόσμο! Σπάνια διαβάζω τα σχόλια στις φωτογραφίες. Παλιότερα μου είχαν στείλει φωτογραφία με το προσόν τους, ήταν σιχαμερό».

Είναι χρόνια με τον σύντροφό της, εισοδηματία και επιχειρηματία Real Estate Γιάννη Μάρκου κι εξομολογήθηκε αν τον ζηλεύει. « Δεν ζηλεύω. Αν φλερτάρει ο σύντροφος μου θα έρθουν μετά βασανιστήρια. Εγώ συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη».

Ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτονται να παντρευτούν. «Έχουμε ξεκινήσει και σκεφτόμαστε τον γάμο. Είμαι ικανή να κάνω γάμο με αθλητικά και φόρμα. Η εκκλησία με αγχώνει, όποτε δεν ξέρω εάν θέλω να παντρευτώ στην εκκλησία. Δεν νιώθω έτοιμη να κάνω παιδί, αλλά δεν είμαι αρνητική».

Η 27χρονη Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία στις 7 Αυγούστου και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε Τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα.

«Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν.  Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις