Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζίνα Δημητρακοπούλου: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά» εξομολογείται και συγκινεί (vid)
LIFESTYLE

Τζίνα Δημητρακοπούλου: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά» εξομολογείται και συγκινεί (vid)

Τζίνα Δημητρακοπούλου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της και θίγει ένα ευαίσθητο ζήτημα για πολλές γυναίκες

Τζίνα Δημητρακοπούλου: Η Τζίνα Δημητρακοπούλου άνοιξε την καρδιά της στο κανάλι της στο YouTube και μίλησε ανοιχτά για ένα ευαίσθητο ζήτημα, που απασχολεί πολλές γυναίκες. Η πετυχημένη YouTuber και beauty vlogger, που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο reality μόδας, «My Style Rocks» αποφάσισε να αποκαλύψει στο κοινό το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, και έχει βάλει το σώμα της σε πρόωρη εμμηνόπαυση. «Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα εντελώς προσωπικό θέμα με σκοπό να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ μέσα από τα δικά μου βιώματα. Θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πως αντιμετωπίζετε το θέμα της αναπαραγωγής γιατί είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα για τη ζωή ενός ζευγαριού και της γυναίκας» αναφέρει η ξανθιά YouTuber στο συνοδευτικό κείμενο του βίντεό της.

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου συνεχίζει στο ίδιο κειμενάκι, προσφέροντας μια συμβουλή στο κοινό που την παρακολουθεί, η οποία σχετίζεται άμεσα με το περιεχόμενο του βίντεό της. «Πριν ρωτήσετε κάποιον πότε θα κάνει παιδιά σκεφτείτε ότι μπορεί να τον πληγώσετε. Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν συχνά γυναίκες οι οποίες έχουν παιδιά ή εγγόνια. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία θέλω να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν δεν μπορούσες να τα έχεις όλα αυτά… Ευχαριστώ και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου πέρασε από το μυαλό…», αναφέρει χαρακτηριστικά. Δείτε το διαφορετικό βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, και είναι αρκετά διαφορετικό από τα κλιπ με συμβουλές ομορφιάς στα οποία μας έχει συνηθίσει.

Τζίνα Δημητρακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Πριν περίπου έντεκα χρόνια έκανα ένα χειρουργείο με καισαρική τομή στα γυναικολογικά μου γιατί είχα δυο κύστες στις ωοθήκες και έτσι ξεκίνησε να πειράζεται ο κύκλος μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου και, δεν έχω κύκλο, άρα έχω περάσει σε φάση κλιμακτηρίου, όπως περνάνε οι μανάδες σας οι κυρίες που μας βλέπουνε…» αναφέρει η YouTuber, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί.

Όπως επισημαίνει, τα συμπτώματα χτυπάνε πρώτα στην ψυχολογία. «Εγώ νόμιζα ότι έχω κρίση πανικού, γιατί δεν με χωρούσε ο χώρος, επίσης έχει εξάψεις και εφιδρώσεις. Βλέπεις αλλαγή στην ποιότητα του δέρματός σου, στα μαλλιά σου, στο σώμα σου… αλλάζουν τα πάντα και κλονίζονται πολλά μέσα σου»

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου μίλησε και για τις δυσκολίες που της προκαλεί αυτό το πρόβλημα στη συναναστροφή της με άλλους ανθρώπους.

«Με συναντούν στο δρόμο γνωστοί που έχω να τους δω από τον γάμο τους και μου λένε: “Άντε κανένα παιδάκι;”. Πλέον απαντώ ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά και έρχεται σε δύσκολη θέση αυτός που ρωτάει γιατί δεν κάνω παιδιά…», λέει χαρακτηριστικά η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

 

Όπως εξομολογήθηκε στο κανάλι της η γνωστή vlogger: «Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πιο ουσιαστικό βίντεο, γιατί ωραία είναι και τα μακιγιάζ, ωραία και η ομορφιά, αλλά ήθελα να μπούμε σε ένα πιο ουσιαστικό πράγμα και να αναλύσω την κατάσταση που περνάω αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές γυναίκες περνούν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να τους δώσω λίγο κουράγιο, να τους πω ότι δεν είναι μόνες. Ακόμη και ένας άνθρωπος που μπορεί να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να τον θαυμάζουν για το πόσο τέλεια ζωή έχει, μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο με σένα. Θέλω ακόμη να πω, μην ψαρώνετε από μια τέλεια ζωή που σας προβάλλει κάποιος μέσω Instagram, ούτε μέσα από την τηλεόραση.(…)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις