Στράτος Τζώρτζογλου: Σχεδιάζει γάμο με διονυσιακό ξεφάντωμα και… μάγους

LIFESTYLE

Στράτος Τζώρτζογλου: Σχεδιάζει γάμο με διονυσιακό ξεφάντωμα και… μάγους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Στράτος Τζώρτζογλου: Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του, τη Σοφία Μαριόλα, και... στάζει μέλι

28.05.2019 | 17:22

Στράτος Τζώρτζογλου: Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα έχει ξεκινήσει και ο ηθοποιός δεν βλέπει την ώρα να ενωθεί με την καλή του με τα δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα του «Happy Day», η τελετή του γάμου στις 8 Ιουνίου θα είναι άκρως ξεχωριστή, αφού θα συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία, «διονυσιακό» ξεφάντωμα και… μάγους! Ο μελλόνυμφος μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του στην εκπομπή και πραγματικά… έσταζε μέλι. «Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ, γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός, αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, όπως είπε στην εκπομπή, θα παντρευτεί στην παραλία του Ζορμπά και θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο την πιο όμορφη ημέρα της σχέσης τους. «Θέλω να μοιραστώ με όλον τον κόσμο το γάμο μου, θέλω να γίνουμε όλοι ένα, να γίνει ένας διονυσιακός χορός. Στην εκκλησία θα μας πάνε οι “Βιγλάτορες”, ο χορευτικός σύλλογος Χανίων, οι άντρες εμένα και οι γυναίκες τη Σοφία γιατί έτσι είναι το έθιμο. Μετά ένας μάγος θα μας παρουσιάσει. Θα εμφανιστούμε σιγά σιγά μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε τον εαυτό μας. Τον γάμο δεν τον διοργάνωσα ούτε εγώ, ούτε η Σοφία αλλά τον οργάνωσε “κάτι”», είπε ο διάσημος ηθοποιός, αφήνοντάς μας για μία ακόμα φορά… άφωνους.

 

 

Η πρόταση γάμου κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Η πρόταση γάμου για το ζευγάρι είχε έρθει 1,5 χρόνο νωρίτερα. Το ζευγάρι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και ο διάσημος ηθοποιός επέλεξε να κάνει την πρόταση γάμου στη σύντροφό του ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Η στιγμή μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο καθώς η Σοφία Μαριόλα κατέγραφε σε βίντεο τις στιγμές τους στη Νέα Υόρκη. Σε αυτό φαίνεται ο ηθοποιός να ανάβει ένα τσιγάρο και στη συνέχεια να λέει στην αγαπημένη του: «Σοφία σ’αγαπάω. Με παντρεύεσαι;».

Σε άλλο βίντεο ήρθε και η απάντηση της Σοφίας Μαριόλα η οποία πανευτυχής είπε τρεις φορές το «ναι».

Exit mobile version