Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κολομβία: Μία κουτσομπόλα, έχει γίνει ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο – Δείτε τι έπαθε (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Μία κουτσομπόλα, έχει γίνει ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο – Δείτε τι έπαθε (pics)

Κολομβία: Η γυναίκα που "διψούσε" για κουτσομπολιό, έμεινε με το κεφάλι σφηνωμένο για ώρες.

Κολομβία: Λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε κάποιον – συνήθως κάποια – που ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο από τα πάντα, για το τι κάνουν οι διπλανοί… Πιο σωστά, όλοι έχουμε στην παρέα μας έναν κουτσομπόλη, μία κουτσομπόλα, που “ζει” για να μαθαίνει τι κάνουν οι άλλοι και πολλές φορές διαδίδει φήμες που μπορεί να είναι και αποκλειστικά δικό τους δημιούργημα. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο μια Κολομβιανή παραλίγο να “σκοτώσει” το κεφάλι της!

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρισαράλντα, μία γυναίκα με πολύ έντονο το… ενδιαφέρον της για τους διπλανούς δεν κρατήθηκε και ήθελε να μάθει όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι. Πλησιάζοντας μάλιστα όσο πιο κοντά μπορούσε για να πιάσει καλό… σήμα, θεώρησε καλή ιδέα να βάλει το κεφάλι της ανάμεσα στα κάγκελα της πόρτας.

Δυστυχώς όμως για εκείνη και ευτυχώς για όλους εμάς που γελάμε εδώ και ώρες, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήλπιζε, καθώς μπορεί ο Θεός να αγαπάει τον… κουτσομπόλη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη! Για την ακρίβεια, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με την καγκελόπορτα… παγίδα!

Και κάπως έτσι, η Κολομβιανή έμεινε για πέντε ολόκληρες ώρες με το κεφάλι σφηνωμένο στην πόρτα, μέχρι που την απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Φυσικά, δεν τολμά πια να βγει έξω από το σπίτι της, μιας και η ίδια παραδέχθηκε – αναγκαστικά – πως είχε στήσει αυτί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις