Βαρέλα ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό ποστ – “Τα παιδιά μου έκλαιγαν”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαρέλα ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό ποστ – “Τα παιδιά μου έκλαιγαν”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βαρέλα ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον Φερνάντο Βαρέλα κι από εκεί που ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όλα έδειχναν διαζύγιο, την επομένη των εκλογών είχαμε... happy end.

28.05.2019 | 12:06

Βαρέλα ΠΑΟΚ: Φερνάντο Βαρέλα και ΠΑΟΚ τα… έφεραν όλα τούμπα και τελικά έδωσαν τα χέρια. Ο 31χρονος αμυντικός θα παραμείνει στην Τούμπα και αποκάλυψε τα άτομα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση.  Ενώ πριν από μερικές ημέρες θεωρήθηκε βέβαιο ότι ο Φερνάντο βαρέλα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα είχαμε τη μεγάλη ανατροπή, με τον 31χρονο αμυντικό να κάνει αποδεκτή την προσφορά που του έγινε.

Ο ΠΑΟΚ όσοι κι αν ορισμένοι βιάστηκαν να φέρουν τον… Γοδίν στην Τούμπα και ετοίμασαν τις χρυσές λίστες με τους πιθανούς αντί-Βαρέλα, ουδέποτε μπήκε ουσιαστικά στη διαδικασία να ψάξει το διάδοχό του, άλλωστε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αν πιστέψουμε τις αξιόπιστες πηγές της στήλης από το Βουκουρέστι τότε για να φτάσουμε στο happy end σε τον Βαρέλα σε λιγότερο από μια εβδομάδα “μέτρησαν καθοριστικά δυο παράγοντες: η σφοδρή επιθυμία και επιμονή του Λουτσέσκου και η… αγαπημένη συνήθεια του Ιβάν Σαββίδη να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις”.

Η συμφωνία, που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, προβλέπει ετήσιες αποδοχές λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ και η χρονική διάρκεια του θα είναι τριετής. Άλλωστε ο Βαρέλα που κλήθηκε χτες το απόγευμα στην Τούμπα για τις τελευταίες συζητήσεις, λίγο αργότερα έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του, που «ανέβασε» το βράδυ η ΠΑΕ στο Instagram, «θα ποστάρετε φωτογραφίες μου για άλλα τρία χρόνια»!

Όσοι γνωρίζουν τον Βαρέλα ξέρουν πολύ καλά ο τι είναι ένας πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας. Η οικογένειά του δεν ήθελε να φύγουν από την Θεσσαλονίκη. Και ο Βαρέλα δεν ήθελε να αφήσει τον ΠΑΟΚ και τον… Λουτσέσκου, γνωρίζοντας πως όπου κι αν πήγαινε δεν θα ήταν το ίδιο για αυτόν.  Τελικά στην υπόθεσή του μίλησε το συναίσθημα και όχι τα λεφτά.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε δημόσια ότι τα παιδιά του, που στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες πήγαν και τους είδαν από τη θύρα 4 τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα, έπαιξαν τον κυριότερο ρόλο στην αλλαγή πλεύσης και απόφασης του.

«Αυτά τα τρία αγόρια άλλαξαν το μυαλό μου, δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν το κλάμα τους σήμερα στη ζωή μου και για την οικογένειά μου κάνω τα πάντα», έγραψε κάτω από μία υπέροχη, συγκινητική φωτογραφία.  Ο 14χρονος Γκουστάβο, ο 11χρονος Τόμας κι ο μικρούλης Λορέντσο τελικά θα επιστρέψουν στις παρέες και στους φίλους τους, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να τραγουδούν  όλα τα συνθήματα της κερκίδας.

Σαββίδης για Βαρελά: Βιαστήκατε…

Λίγο μετά την συμφωνία του Δικεφάλου με τον 31χρονο στόπερ και τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον ελληνικό Τύπο, ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε το στίγμα του σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την ανατροπή δεδομένων. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία του Βαρέλα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μέσα από τα αποδυτήρια να ποζάρουν χαμογελαστοί.

«Πανηγυρίσατε πολύ νωρίς, παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαββίδης σε ένα μήνυμα με αποδέκτες όσους βιάστηκαν να… χαρούν με την αποχώρηση του καλύτερου και πιο σταθερού αμυντικού της Super League.

Exit mobile version