Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στημένα παιχνίδια: Ο Ραούλ Μπράβο εγκέφαλος σε οργάνωση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στημένα παιχνίδια: Ο Ραούλ Μπράβο εγκέφαλος σε οργάνωση

Στημένα παιχνίδια: Ο παλιός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού έχει συλληφθεί, ως εγκέφαλος οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στημένα παιχνίδια: Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη χώρα, έχει ξεκινήσει επιχείρηση «σκούπα» σε οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς, της οποίας επικεφαλής φέρεται να είναι ο Ραούλ Μπράβο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που πέρασε και από το ελληνικό ποδόσφαιρο σε Ολυμπιακό, Άρη και Βέροια, κατηγορείται πως είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης, η οποία φέρεται να έστηνε ποδοσφαιρικά ματς.

Μάλιστα δεν είναι ο μόνος που έχει συλληφθεί, καθώς στα χέρια των Αρχών είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές από την Πριμέρα και την Σεκούντα Ντιβιζιόν, καθώς και παράγοντες. Ο Ραούλ Μπράβο φέρεται ωστόσο να είναι αυτός που είχε οργανώσει όλο το κύκλωμα, προκειμένου να βγάλει χρήματα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στις πρώτες πληροφορίες τους, τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Ανάμεσα στην λίστα των παικτών που έχουν συλληφθεί, είναι ο Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, ο Κάρλος Αράντα, ο Σαμουέλ Σάιθ της Λιντς, καθώς και ο Ινίγο Λόπεθ της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, που στο παρελθόν είχε παίξει στον ΠΑΟΚ.

Εκτός των ποδοσφαιριστών, στα χέρια της Αστυνομίας είναι και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόα, αλλά και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Χουάν Κάρλος Γκαλίντο. Όλοι τους κατηγορούνται από τις Αρχές στην Ισπανία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις