Demy: Παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και… μας ταξιδεύει (vid)

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Demy: Παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και… μας ταξιδεύει (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Demy: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της νεαρής τραγουδίστριας

27.05.2019 | 18:20

Demy: Με ένα άκρως νοσταλγικό και ρομαντικό βίντεο κλιπ «έντυσε» η Demy μία από τις διασκευές που έκανε σε τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών. Η χαρισματική νεαρή τραγουδίστρια, στο νέο της βίντεο κλιπ, τραγουδά με την αισθαντική φωνή της ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του καλοκαιριού, το «Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι»! Πρόκειται για το πρώτο video clip που κυκλοφορεί από το νέο της EP, «Retrospective», το οποίο περιλαμβάνει άλλα πέντε κομμάτια με κοινή αισθητική και εξίσου σημαντική ιστορία.

Στο EP «Retrospective» η Demy ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια που της εμπιστεύτηκαν οι Μίκης Θοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Διονύσης Σαββόπουλος και Γιάννης Σπανός, σε minimal electropop διασκευές που επιμελήθηκε ο Νίκος Μπιτζένης των Mikro. Το EP κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στα δισκοπωλεία. Επίσης, το EP θα κυκλοφορήσει και σε μία συλλεκτική έκδοση βινυλίου. Το «Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι», σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Γιώργου Παπαστεφάνου, με πρώτη ερμηνεία από την Καίτη Χωματά, ακούστηκε πρώτη φορά το 1970, στην ταινία «Σκιές Στην Άμμο» και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα all time classic διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Και η… original εκδοχή

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο project, τα έξι κομμάτια του «Retrospective» θα οπτικοποιηθούν σε ξεχωριστά music videos, με κοινή αισθητική και με την καλλιτεχνική «ματιά» της Demy, τα οποία θα αποκαλύπτονται σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα.

 

 

Exit mobile version