Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλεξία Μπακογιάννη: Ο ξέφρενος χορός της, έγινε viral
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξία Μπακογιάννη: Ο ξέφρενος χορός της, έγινε viral

Αλεξία Μπακογιάννη: Η αδερφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία, το έριξε έξω μετά την ασύλληπτη νίκη του Κώστα Μπακογιάννη.

Αλεξία Μπακογιάννη: Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας από τους μεγάλους θριαμβευτές των εκλογών με το συνδυασμό του για το Δήμο της Αθήνας να αγγίζει το 43%. Συγκεκριμένα, με ενσωματωμένο το 33,62% των εκλογικών τμημάτων, ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει 42,44%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 16,91%, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με 13,4% και στην τέταρτη ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,58%. Στη συνέχεια ακολουθούν ο Νίκος Σοφιανός με 7,46%, ο Γιώργος Καραμπελιάς με 2,15% και ο Γιώργος Βουλγαράκης με 2,13%.

Στο πλευρό του από νωρίς ήταν η αδερφή του Αλεξία που δεν έκρυβε τη χαρά της για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κώστας Μπακογιάννης: Σοκ και δέος για το ποσοστό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Δηλώσεις μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στο δήμο Αθηναίων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

«Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το ποσοστό που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχω μία συγκίνηση και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και ένα ευχαριστώ στους αντιπάλους μου γιατί επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη και εντολή από τους πολίτες της Αθήνας. Αυτή η ψήφος ήταν το πρώτο ημίχρονο για μία πόλη που μας ενώνει όλους», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ντόρα: Συγχαρητήρια γιε μου!

Με συγκίνηση η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στο πλευρό του γιου της. Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τον συνεχάρη με μία αγκαλιά για την πρωτιά του στον Δήμο Αθηναίων,ενώ ανέβασε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγχαρητήρια αγόρι μου! #athinapsila, έγραψε η πρώην υπουργός. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ακριβώς την ίδια θέση βρέθηκε και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη χρόνια πριν, όταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 κέρδιζε η ίδια τον Δήμο της Αθήνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις