Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – μαγιό: Η φωτο με το κόκκινο μπικίνι, που αναστάτωσε το Instagram
LIFESTYLE

Μενεγάκη – μαγιό: Η φωτο με το κόκκινο μπικίνι, που αναστάτωσε το Instagram

Μενεγάκη - μαγιό: Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Ελένη Μενεγάκη κι όμως κρατιέται πάντα σε άψογη φόρμα.

Μενεγάκη – μαγιό: Μπορεί όλη η χώρα να είχε στηθεί χθες μπροστά σε τηλεοράσεις, παρακολουθώντας τα exit polls των εκλογών, όχι όμως και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, βρισκόταν χθες στα Άχλα, στον παράδεισο που έχει φτιάξει ο Μάκης Παντζόπουλος. Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε την Κυριακή τον ήλιο και τη θάλασσα στην υπέροχη Άνδρο και φυσικά πόσταρε φωτογραφία στο Instagram από την απόδρασή της. Και βασικά αυτή είναι και η πρώτη φώτο της για φέτος με το μαγιό της από τα Άχλα.

Μάλιστα, τη φωτογραφία την πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη ακριβώς την ώρα που έβγαιναν τα exit poll. Με ένα υπέροχο κόκκινο μπικίνι, ένα σέξι, σκισμένο σορτς, ένα λευκό t-shirt και την τσάντα της, η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε πολλά πολλά πολλά likes.

Η Ελένη Μενεγάκη ως άλλη Barbie

Όμως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο που οι θαυμαστές την δεν έχουν δει ποτέ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ντυμένη ως Barbie και ποζάρει μπροστά στην ντουλάπα της διάσημης κούκλας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram «VintageGreece» που δημοσιεύει φωτογραφίες γνωστών και διάσημων Ελλήνων ηθοποιών, τραγουδιστών και παρουσιαστών από τα παλιά. Στην εικόνα, φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη με λευκό φόρεμα, λευκές γόβες και διάφανα γάντια να κρατά ένα περιοδικό Barbie στο χέρι της και να ποζάρει όλο νάζι μπροστά στην ντουλάπα της διάσημης κούκλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις