Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποτελέσματα δήμων 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει δηλώσεις και η Σία Κοσιώνη “λιώνει” (vid)
LIFESTYLE

Αποτελέσματα δήμων 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει δηλώσεις και η Σία Κοσιώνη “λιώνει” (vid)

Αποτελέσματα δήμων 2019: Η ομολογουμένως πανέμορφη Σία Κοσιώνη "έλιωνε" από το στούντιο, όταν ο σύζυγός της έκανε δηλώσεις.

Αποτελέσματα δήμων 2019: Η Σία Κοσιώνη έπρεπε να είναι στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς. Από την άλλη, ο Κώστας Μπακογιάννης κέρδιζε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων. Μοιραία, ήρθε η ώρα, ο νικητής της μάχης για τον πρώτο δήμο της χώρας να κάνει δηλώσεις. Και ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΙ δεν έχασε την ευκαιρία. Η οθόνη «χωρίστηκε» στα δυο. Από τη μία, η περήφανη και πολύ αθεράπευτα ερωτευμένη Σία Κοσιώνη, δεν μπορούσε να αντιδράσει και πολύ λόγω θέσης. Από την άλλη ο χαρούμενος Κώστας Μπακογιάννης μιλούσε για τη νίκη του.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, όσο και να ήθελε, δεν μπορούσε να κρύψει από το βλέμμα της τη χαρά και την περηφάνια της για τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Και το βλέμμα της τα «έλεγε» όλα, όπως και το χαμόγελο στα χείλη της.

Σία Κοσιώνη: Η φωτο με τον γιο της και το μήνυμα

Η… εν δυνάμει πρώτη κυρία της Αθήνας πήγε να ψηφίσει μαζί με τον γιο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο να την περιμένει έξω από το παραβάν. Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και συγκεκριμένα έγραψε:

«Περιμένοντας έξω από το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος είναι η φωνή μας. Η ψήφος είναι η δύναμη μας. Γι αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορά. Σας αφορά. #elections2019 #elections#vote #govote#europeanelections2019 #europe».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις