Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες στην Ηλεία
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες στην Ηλεία

Τροχαίο: Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο Παλούκι Αμαλιάδας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Τροχαίο: Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Ηλεία, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, με δύο ΙΧ.  Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Παλούκι του Δήμου Ήλιδας, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews, ανασύρθηκαν νεκρά δύο άτομα.Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεκροί επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, ενώ στο άλλο ήταν τρία άτομα που τραυματίστηκαν.

Ο οδηγός του άλλου, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Το τροχαίο ήταν σοκαριστικό, καθώς το ένα αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοσχερώς, ενώ το άλλο έχει ανοίξει από την οροφή. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον σοβαρά τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του φέρεται να είναι κρίσιμη.

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη Σαρωνίδα

Νεκρός απεγκλωβίστηκε οδηγός από το όχημά του τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σαρωνίδα. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε κολόνα και εν συνεχεία σε ένα περίπτερο, στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι. Το τροχαίο δυστύχημα στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο 47ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο στα Φιλιατρά

Ένας 16χρονος έχασε τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου στην Ε.Ο. Φιλιατρών- Κυπαρισσίας στο ύψος του Στομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tharronsnews.gr, ο νεαρός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και τραυματίστηκε σοβαρά. Άμεσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις