Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκλογές 2019: Η Άντζυ Σαμίου “ξαναχτύπησε” – “Δεν θα χολοσκάω ‘γω για τη βλακεία σας που δεν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ”
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2019: Η Άντζυ Σαμίου “ξαναχτύπησε” – “Δεν θα χολοσκάω ‘γω για τη βλακεία σας που δεν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ”

Εκλογές 2019: Η Άντζυ Σαμίου, φανατική ως το κόκαλο του Αλέξη Τσίπρα, κάνει απανωτές αναρτήσεις από την Κυριακή των εκλογών.

Εκλογές 2019: Την συμπαράστασή της και με το παραπάνω στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η Άντζυ Σαμίου μέσω Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τις πολιτικές πεποιθήσεις της και μάλιστα τώρα ξεκίνησε, όπως φαίνεται, ολόκληρη εκστρατεία υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δεινή υποστηρίκτρια του Αλέξη Τσίπρα, έγραψε στον λογαριασμό της: «Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους».

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει υποστηρίξει με πάθος τον Αλέξη Τσίπρα και τις πράξεις του και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο. Πριν από λίγες μέρες είχε γράψει για το θέμα με τη φιλοξενία του στο κότερο της κ. Παναγοπούλου: «Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι».

Ωστόσο, η Άντζυ Σαμίου το προχώρησε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις