Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάικλ Φελπς κατάθλιψη: Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης με τα 28 μετάλλια σκεφτόταν να αυτοκτονήσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάικλ Φελπς κατάθλιψη: Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης με τα 28 μετάλλια σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

Μάικλ Φελπς κατάθλιψη: Ο Μάικλ Φελπς, μέσα από ανάρτηση στο Twitter, μίλησε ξανά για τη «μάχη» που έδωσε με την κατάθλιψη.

Μάικλ Φελπς κατάθλιψη: Μια εξομολόγηση που βάζει όλους μας σε σκέψεις έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο σπουδαίος Μάικλ Φελπς. Ο Φελπς, ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με 28 Ολυμπιακά μετάλλια, έχει στο “βιβλίο” της ζωής του μια μαύρη σελίδα, που ωστόσο κατάφερε να αφήσει πίσω του. Για πολλά χρόνια έπασχε από κατάθλιψη και αρκετές φορές σκέφτηκε στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του. Το ότι έγινε διάσημος λόγω των κατορθωμάτων του, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στην αρχή, γι’ αυτό υπήρχαν σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πλέον, ο κορυφαίος αθλητής της κολύμβησης στην ιστορία, έχει την σύζυγο, δύο παιδιά και απολαμβάνει την ζωή του. Και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του, μέσω των social media, λέγοντας τι περνούσε από το μυαλό του. «Έδωσα μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη και αμφέβαλα ακόμη και για το αν θέλω να ζήσω ή όχι. Όταν έφτασα σε αυτό το κατώτατο σημείο, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια ενός επαγγελματία. Η απόφαση αυτή τελικά έσωσε τη ζωή μου. Δεν πρέπει να περιμένεις για κάποια πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μάικλ Φελπς.

Μάικλ Φελπς: Η σύζυγός του, πηγή δύναμης

Αν και η σταδιοδρομία του είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος, ο Μάικλ Φελπς προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, «κρύβοντας» το πόσο πολυτάλαντη είναι η γυναίκα στο πλευρό του, η Νικόλ Τζόνσον. Η σχέση του Φελπς με την Νικόλ είχε σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και «φλογερές» επανασυνδέσεις. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007, χώρισαν το 2011 και επανασυνδέθηκαν το 2014.

«Είπα σε μερικούς φίλους μου πως αν ποτέ είχα την ευκαιρία να την ξανακερδίσω, δεν θα την έχανα. Ήταν η μόνη που αγάπησα τόσο πολύ. Τα βρίσκαμε και χωρίζαμε για οκτώ ολόκληρα χρόνια, είχαμε περάσει πολλά και γι΄αυτό την αγαπώ μέχρι θανάτου. Μαζί μεγαλώσαμε και εξελιχθήκαμε σαν ζευγάρι, κρατήσαμε μόνο τα θετικά και είμαστε μαζί», αποκάλυψε ο Φελπς σε συνέντευξή του το 2015.

Εκτός πάντως από τον Phelps και η μητέρα του λατρεύει τη Nicole. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως πάντοτε ευχόταν ο γιος της να καταλήξει με την Nicole.  Η σύζυγος του Michael Phelps το 2010 είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss California USA». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016, έχει δύο αγοράκια ενώ πρόσφατα γνωστοποίησαν πως περιμένουν το τρίτο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις