Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποτελέσματα εκλογών: Ο Γιώργος Πατούλης νικητής στην Περιφέρεια Αττικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών: Ο Γιώργος Πατούλης νικητής στην Περιφέρεια Αττικής

Αποτελέσματα εκλογών: Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει 36,8% για την Περιφέρεια Αττικής.

Αποτελέσματα εκλογών: Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών θα αρχίσουν να μεταδίδονται από στιγμή σε στιγμή. Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης και Γιάννης Σγουρός διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Αττικής Ο Γιώργος Πατούλης έχει πάρει προβάδισμα, με την ενσωμάτωση να είναι στο 3,9%. Δεύτερη έρχεται η νυν Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Γιώργος Πατούλης: 36,8%
Ρένα Δούρου: 20,7%
Σγουρός Ιωάννης: 17,0%
Πρωτούλης Ιωάννης: 8,5%
Παναγιώταρος Ηλίας: 5,8%
Δημητρίου Γεώργιος: 2,8%
Τζήμερος-Γλαύκος Αθανάσιος: 2,4%

Πατούλης: Σήμερα η Αττική κάνει μια νέα αρχή

Στο Μαρούσι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιώργος Πατούλης, στις 09:30 το πρωί της Κυριακής. «Σήμερα η Αττική κάνει μια νέα αρχή» δήλωσε αμέσως μετά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και συνέχισε: «Να αφήσουμε πίσω όσους μας πίκραναν. Φυσικά εμείς μπαίνουμε μπροστά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για να την εμπνεύσουμε και στους πολίτες της Αττικής μέσα από το έργο μας».

Με τη μητέρα της πήγε να ψηφίσει η Ρένα Δούρου

Η Ρένα Δούρου άσκησε το εκλογικό δικαίωμά της στο Αιγάλεω, μαζί με τη μητέρα της. Αμέσως μετά, η κ. Δούρου δήλωσε πως ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, ότι «όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με την εκλογική διαδικασία που προετοιμάζει η περιφέρεια Αττικής» και ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της περιφέρειας.

«Το σημαντικό, το πρώτο και το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι αυτό της συμμετοχής. Της συμμετοχής όλων και ειδικά των νέων. Εκείνων που έχουν για πρώτη φορά το ιερό δικαίωμα της ψήφου. Τους καλώ να το ασκήσουν. Να μην αφήσουν άλλους να επιλέξουν στη θέση τους. Σήμερα λέμε όχι στην αποχή, ναι στη Δημοκρατία», συμπλήρωσε η κ. Δούρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις