Terminator Dark Fate: Επιτέλους βγήκε το trailer – Δείτε την επική επιστροφή της Σάρα Κόνορ!

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Terminator Dark Fate: Επιτέλους βγήκε το trailer – Δείτε την επική επιστροφή της Σάρα Κόνορ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Terminator Dark Fate: Στο κλιπ βλέπουμε την 62χρονη Λίντα Χάμιλτον να «δίνει πόνο» αλλά και τον γκριζαρισμένο Σβαρτσενέγκερ

24.05.2019 | 17:02

Terminator Dark Fate: Το τρέιλερ του Terminator Dark Fate, της νέας ταινίας του franchise ταινιών που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του ’80 και του ’90 είναι εδώ και κόβει την ανάσα. Με τον Τζέιμς Κάμερον στην παραγωγή παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στη σκηνοθεσία, το Terminator Dark Fate φέρνει την επιστροφή της Σάρα Κόνορ, που πλέον προσπαθεί η ίδια να σώσει τον κόσμο. Το κλιπ δείχνει μάλιστα την 62χρονη Λίντα Χάμιλτον να «δίνει πόνο» με ένα πολυβόλο και τον γκριζαρισμένο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως T-800 να… παραμένει σε λειτουργία!

Η νέα ταινία της σειράς αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, του «Εξολοθρευτή» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και της συνέχειάς του, του «Terminator 2: Judgment Day» (1991), δηλαδή δύο ταινιών που έγραψαν ιστορία στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας. Ο Κάμερον, που επιστρέφει ως παραγωγός, είχε πει για την νέα ταινία που θα βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου:  «Ας προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ αυτή η ταινία και η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα».

Με αυτή τη δήλωση ο Κάμερον θέλει προφανώς να υπογραμμίσει πόσο διαφορετικό θα είναι το νέο φιλμ από τα έργα που ακολούθησαν («Terminator 3: Rise of the Machines» και «Terminator Genisys» μεταξύ άλλων).

Terminator Dark Fate: Η πλοκή

Το «Dark Fate» σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της δυναμικής ηρωίδας του Terminator, Σάρα Κόνορ, και της ηθοποιού που την υποδύθηκε, Λίντα Χάμιλτον, η οποία προσπαθεί να προστατέψει δυο γυναίκες που τις κυνηγάει ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε έχει αρκετές αναφορές στις πρώτες ταινίες της σειράς και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνει να στέκεται επάξια δίπλα στο Terminator 1 και 2.

Exit mobile version