Moby: Δέχεται απειλές από φαν της Natalie Portman επειδή… επιμένει ότι «τα είχαν»!

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Moby: Δέχεται απειλές από φαν της Natalie Portman επειδή… επιμένει ότι «τα είχαν»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Moby: Η αναφορά της ηθοποιού στην αυτοβιογραφία του άναψε φωτιές και έχει διχάσει το διαδίκτυο

24.05.2019 | 19:30

Moby: Την καλύτερη διαφήμιση λαμβάνει τις τελευταίες μέρες η αυτοβιογραφία του Moby που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Then it Fell Apart», εξαιτίας ενός σκανδάλου, το οποίο έχει όμως και αρνητικές επιπτώσεις. Στα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του ο μουσικός θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής περιγράφει όσα παλαβά του συνέβησαν τη δεκαετία μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ «Play», που τον εκτόξευσε στα φώτα της δημοσιότητας. Ναρκωτικά, κραιπάλες, γυναίκες και ψυχολογική κατάρρευση συνθέτουν το παζλ αυτής της συναρπαστικής αλλά και δύσκολης περιόδου, που θέλησε να περιγράψει ο 53χρονος σήμερα μουσικός.

Αιτία του σάλου που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες είναι η αναφορά στο πρόσωπο της Natalie Portman. O Moby έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι διατηρούσε σχέση με την Natalie Portman για μερικές εβδομάδες όταν εκείνη ήταν 20 χρονών. Όπως αναφέρει στο βιβλίο του, γνώρισε την ηθοποιό στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και για ένα σύντομο διάστημα έβγαιναν μαζί ως ζευγάρι. Η ανάμνηση ωστόσο της Natalie Portman για την εποχή της γνωριμίας τους ήταν τελείως διαφορετική. Η ίδια λέει ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ερωτικά για τον μεγαλύτερό της μουσικό, και ότι αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τον ίδιο όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη.

«Δεν είχαμε ποτέ σχέση, ήταν απλά ένας ανατριχιαστικός τύπος, πολύ μεγαλύτερός μου»

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar, η 37χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε “ας γίνουμε φίλοι”. Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου.

Moby: Οι αποδείξεις και οι… απειλές

O ίδιος ο Moby δημοσιοποίησε εχθές και σήμερα «φωτογραφικές αποδείξεις» (όπως ο ίδιος τις αποκαλεί) για τη σχέση που ισχυρίζεται ότι είχε με την Portman. Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται απλά για φωτογραφίες που δείχνουν τον μουσικό να αγκαλιάζει την νεαρή Portman, η οποία χαμογελά μαγκωμένη. Το body language τα λέει όλα!

Οι ανατριχιαστικές αυτές αναρτήσεις του και η επιμονή του να πιστέψει ο κόσμος ότι στα 33 του «τα είχε» με ένα 18χρονο κορίτσι φαίνεται πως εξόργισαν ορισμένους φαν της Portman. Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Moby αναφέρει ότι τα πράγματα έχουν «ξεφύγει», καθώς φαν της Portman απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα. Στο post του ο μουσικός αναφέρει ότι έχει πληγωθεί από τα ψέματα της Portman, αφού πίστευε ότι ήταν φίλοι.

«Λαμβάνω ανώνυμες απειλές βίας από τους φαν της και αυτό επηρεάζει την δουλειά και την υγεία μου. Τι πρέπει να κάνω; Τι μπορείς να κάνεις όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ψέματα και κατηγορίες αντί για τις πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις; Θέλω να φανώ ανώτερος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ακόμα κι αν δεχτείς να λένε αναλήθειες για σένα, είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτές οι αναλήθειες να οδηγούν σε απειλές σωματικής βίας από τελείως άγνωστά σου πρόσωπα».

 

 

Exit mobile version