Τζήμερος δημοσκόπηση: Τι γίνεται με τη “Δημιουργία Ξανά” – Γιατί τα social βρίζουν τον Κοτρώτσο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζήμερος δημοσκόπηση: Τι γίνεται με τη “Δημιουργία Ξανά” – Γιατί τα social βρίζουν τον Κοτρώτσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζήμερος δημοσκόπηση: Ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος της "Δημιουργία Ξανά", διεμβολίζει όλους τους χώρους πλην της Αριστεράς.

24.05.2019 | 11:19

Τζήμερος δημοσκόπηση: Σφοδρές επιθέσεις δέχεται ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, με αφορμή τη σύνθεση του πάνελ των υποψηφίων περιφερειαρχών στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα». Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ήταν καλεσμένοι στο πάνελ οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής σε ντιμπέιτ από το οποίο απουσίαζε ο Θάνος Τζήμερος. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Ξανά» ενοχλημένος κατήγγειλε αποκλεισμό, αποδίδοντάς τον μάλιστα σε «βέτο» από το ΚΚΕ, για να καταλήξει στη δήλωσή του πως «η ΕΡΤ (δημοκρατικά) υπέκυψε» και συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ξέρουν τα σταλινοφασισταριά τι τους περιμένει και τρέμουν».

Ακολούθησε καταιγισμός υβριστικών tweets σε βάρος του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Η ΕΡΤ… καταδίκασε την επίθεση στον δημοσιογράφο

«Η ΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, αλλά και η δημόσια τηλεόραση, για τη σύνθεση του πάνελ της εκπομπής της Δευτέρας 20 Μαΐου, μέσω αναρτήσεων στα social media, έμπλεων λεκτικής βίας και ρητορικής μίσους. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση εφαρμόζει στο ακέραιο τις προβλέψεις του νόμου και των οδηγιών του ΕΣΡ για την αναλογική προβολή των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο, πάντα σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τα πολιτικά κόμματα».

Στο ζήτημα παρενέβη και το ΚΚΕ με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη, ο οποίος συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκπομπή, και με δήλωσή του τόνισε χαρακτηριστικά πως το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν συνομιλούν με φασίστες και με κάθε είδους ομοϊδεάτες τους, που έχουν βιαιοπραγήσει σε βάρος γυναικών.

«Οι δε απειλές και ύβρεις που εξαπέλυσε ο ίδιος και συνεργάτες του στο διαδίκτυο, προσωπικά κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της οικογένειάς του, δείχνουν το ποιόν του συγκεκριμένου πολιτικάντη και γίνονται ακριβώς για να παίξουν στα ΜΜΕ που κατά τα άλλα καταγγέλλει», δήλωσε ο κ. Πρωτούλης.

Ο Θάνος Τζήμερος βρέθηκε ωστόσο καλεσμένος στην εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ” όπου και ανέπτυξε τις θέσεις του για την Αττική. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατη δημοσκόπηση του Πρώτου Θέματος εμφανίζει την παράταξή του, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, στο 5,8%.

Ο Θάνος Τζήμερος έχει εκλεγεί το 2014 επικεφαλής παράταξης με δύο συμβούλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής από το 3% των πολιτών της. Είναι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με αυξημένη δυναμική, ωστόσο τα Μέσα, δεν του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία…

Exit mobile version