Ευρωεκλογές 2019: Να περάσει από δίκη ο Τσίπρας για τις Πρέσπες, λέει η Μαρία Σταυρινούδη (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Να περάσει από δίκη ο Τσίπρας για τις Πρέσπες, λέει η Μαρία Σταυρινούδη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ευρωεκλογές 2019: Η Συμφωνία αποτελεί προδοσία απέναντι στο 80% του ελληνικού λαού, σημείωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σταυρινούδη.

24.05.2019 | 07:25

Ευρωεκλογές 2019: Για προδοσία του Αλέξη Τσίπρα με τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, η Μαρία Σταυρινούδη, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων. Όπως είπε «θεωρούμε πως είναι κάτι που έγινε μονομερώς. Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί κάποια στιγμή να «πληρώσει». Θα πρέπει να περάσει από δίκη», σημειώνοντας πως η Συμφωνία αποτελεί προδοσία απέναντι στο 80% του ελληνικού λαού. Η Μαρίνα Σταυρινούδη θα ζητήσει οι υπαίτιοι για τη Συμφωνία να κριθούν από τη Δικαιοσύνη και στη συνέχεια βάσει δημοψηφίσματος να ακυρωθεί.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες περιοδεία στην περιοχή της Ημαθίας, ενώ επισκέφθηκε και τον συναιτερισμό Α.Σ. Νέος Αλιάκμων στην Άμμο Ημαθίας, όπου τον χαρακτήρισε «Στολίδι του Νομού». Η κυρία Σταυρινούδη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς ζήτησε να ξεναγηθεί σε αμπελώνες, ροδακινοκαλλιέργειες και στη φάρμα με ένα νέο είδος βερικοκιάς. «Είμαι ενθουσιασμένη. Κατάλαβα ότι υπάρχει όντως ελπίδα σε αυτή τη χώρα και αξίζει να παλέψει κάποιος για κάτι καλύτερο. Με κατάλληλους χειρισμούς όλα αυτά που είδα μπορούν να αποδώσουν πάρα πολύ», δήλωσε μετά την επίσκεψή της.

 Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες της χώρας να στηρίξουν τα μικρότερα κόμματα σε αυτές τις κρίσιμες Ευρωεκλογές.

«Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι μια Ευρώπη των αγορών και των τραπεζών. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων στηρίζουμε τη Ευρώπη, θέλουμε την χώρα μας μέσα σε αυτήν, όμως θέλουμε μια ενωμένη Ευρώπη, με ισότιμα μέλη. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να ορθώσουμε την φωνή μας και να υπάρξει μια συναίνεση και συνεννόηση με τα μεγάλα κόμματα, ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα που απασχολούν την χώρα μας», ανέφερε στο InVeria.gr.

Η Μαρία Σταυρινούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο, ενώ σπούδασε αισθητική στη Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι και φαρμακευτική, με την οποία δεν ασχολήθηκε αφού την κέρδισαν οι πρώτες της σπουδές. Από το 1992, διατηρεί στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής. Είναι η ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών που βασίζονται στη μαστίχα, η οποία έλαβε και Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.

Exit mobile version