Αλεξανδράτου – ανορεξία: Η Τζούλια, πιο σκελετωμένη από ποτέ

LIFESTYLE

Αλεξανδράτου – ανορεξία: Η Τζούλια, πιο σκελετωμένη από ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αλεξανδράτου - ανορεξία: Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέκτησε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe, αλλά τα κόκαλά της δεν περνούν απαρατήρητα.

24.05.2019 | 17:49

Αλεξανδράτου – ανορεξία: Τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe 2019 κατέκτησε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το ξανθό μοντέλο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιτυχία της, καθώς και στιγμές από την καθημερινότητά της, στην Γαλλία όπου και πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου πόζαρε φορώντας πάντα στο κεφάλι το στέμμα της

«Μόλις έφτασα στο δωμάτιο με το στέμμα μου, κέρδισα την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, Miss Europe. Είμαι τρομερά συγκινημένη, δεν μπορώ να το πιστέψω, σ’ ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ωστόσο, η εικόνα της ανησύχησε τους θαυμαστές της, καθώς το γνωστό φαίνεται να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει, τα χέρια και τα πόδια της έδειχναν πιο σκελετωμένα από ποτέ.

 

 

 

 

Exit mobile version