Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που είχε σχέση με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε – Εντελώς ατάραχος
Η ΕΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που είχε σχέση με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε – Εντελώς ατάραχος

Μοσχάτο: Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε πως η ΕΛΑΣ γνώριζε για τον 43χρονο από τις αρχές Μαΐου.

Μοσχάτο: Τριγμούς στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία στο Μοσχάτο, με την αυτοκτονία της 14χρονης, μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον 43χρονο. Ο 43χρονος ψιλικατζής της γειτονιάς της, ο οποίος προσέγγισε το κορίτσι, το έκανε να τον εμπιστευτεί και εν συνεχεία σύναψαν ερωτική σχέση, είχε πράξει κάτι αντίστοιχο τρία χρόνια πριν, επίσης με 14χρονη κοπέλα. Από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας στο Μοσχάτο, είναι το γεγονός ότι 43χρονος ο οποίος παρασέρνοντας την μαθήτρια, αδιαφορώντας ότι επρόκειτο για μια ανήλικη, στην εφηβεία, έχει επίσης μια κόρη 14 χρονών η οποία είναι συμμαθήτρια και φίλη με την αυτόχειρα.

Μετά και τις σχετικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν των χθεσινών συγκλονιστικών εξελίξεων, στο σπίτι του 43χρονου, στο κινητό του, βρέθηκε αισχρό υλικό, με γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν, την οποία είχε παρασύρει κατά τον ίδιο τρόπο. Τώρα διώκεται και για παιδική πορνογραφία. Στο Facebook, παρόλα αυτά, ο 43χρονος πρωταγωνιστής της τραγωδίας στο Μοσχάτο, δεν σταματούσε να αναρτά ποστ με συμβουλές προς γονείς! Κάποια στιγμή είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Το παιδί σε θέλει εκεί, γονιό. Όχι κατ’ όνομα. Ουσιαστικά» το οποίο μιλά για τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους.

Επίσης, στη σελίδα του στο Facebook, πέρα από δικές του προσωπικές φωτογραφίες από διάφορες περιστάσεις, ο 43χρονος εμπλεκόμενος στην τραγωδία στο Μοσχάτο, έχει πάρα πολλές φωτογραφίες με την κόρη του και τις φίλες της. Οι αποκαλύψεις σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία στο Μοσχάτο, με την αυτοκτονία της 14χρονης, έχουν προκαλέσει πανελλήνιο σοκ. Ο 43χρονος στις φωτογραφίες του στο Facebook πόζαρε είτε μόνος είτε με την επίσης 14χρονη και φίλη της αυτόχειρα, κόρη του. 

Μοσχάτο: Η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί για την κακοποίηση από τις 9 Μαΐου

Ένας πολίτης που είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του 43χρονου ψιλικατζή απέναντι στην 14χρονη μαθήτρια που έβαλε τέλος χθες στη ζωή της, είχε ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού στις 9 Μαΐου. Η οργάνωση με τη σειρά της ενημέρωσε τη διεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση. Τα γεγονότα όμως, έτρεξαν πολύ γρήγορα, αφού την Τετάρτη οι γονείς του κοριτσιού πήγαν στην Ασφάλεια και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 43χρονου για αποπλάνηση της κόρης τους.  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου, η οργάνωση είχε δεχτεί αναφορά από πολίτη στην Γραμμή SOS 1056 για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της στο Μοσχάτο.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι στις 9/5/2019 δέχτηκε αναφορά στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από ευαισθητοποιημένο πολίτη, ο οποίος είχε υποψιαστεί την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από ενήλικο άτομο, 40 περίπου ετών.

Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή.

Η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα.

Άμεσα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για την αναφορά την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έφερε σε επικοινωνία τον πολίτη που έκανε την αναφορά με τους αρμόδιους αξιωματικούς για την περαιτέρω διερεύνηση του περιεχομένου της. 

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την εγκυρότητα των αναφερομένων και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την σωματική και ψυχολογική προστασία του ανήλικου παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη θέσει το σύνολο των δομών και των υποστηρικτών υπηρεσιών του στη διάθεση της οικογένειας της ανήλικης. Επίσης, οι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού βρίσκονται ήδη δίπλα στους μαθητές, γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς και της ευρύτερης περιοχής ώστε να παρασχεθεί ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστούν».

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί τους πολίτες για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί θύμα βίας να καλούν στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056».
-Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις