Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια: Ως ταμίας καρτέλ ναρκωτικών συνελήφθη η 41χρονη που δέχθηκε σφαίρα
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Ως ταμίας καρτέλ ναρκωτικών συνελήφθη η 41χρονη που δέχθηκε σφαίρα

Εξάρχεια: Η 41χρονη δέχθηκε σφαίρα τη νύχτα της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια: Συνεργάτης κυκλώματος, που εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα, ήταν, κατά την Αστυνομία, η 41χρονη Ελληνίδα, αλβανικής καταγωγής, η οποία τραυματίστηκε στην περιοχή των Εξαρχείων τη νύχτα της Τρίτης, από σφαίρα αγνώστου στο χέρι. Η ίδια συνελήφθη όπως και ο 26χρονος Αλβανός σύντροφός της, για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο πυροβολισμός εναντίον της ρίχτηκε, όπως εκτιμά η Αστυνομία, από άτομο που παραμένει άγνωστο, εξαιτίας διαφορών, προφανώς σε ό,τι αφορά την αποστολή των χρηματικών ποσών από την πώληση ναρκωτικών,  στο κύκλωμα που εδρεύει στην Αλβανία.

Τρεις μεταφορές χρημάτων από τις αρχές Μαΐου

Ενώ το ζευγάρι κράτησε από την αρχή της υπόθεσης αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς για ευνόητους λόγους, η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Αθηνών, έδειξε ότι οι δυο τους είχαν αναλάβει το ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης με διακριβωμένες, όπως αναφέρεται, τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων ύψους 4.700 ευρώ από τις αρχές Μαΐου έως σήμερα.

Τι λέει η αστυνομία

“Ειδικότερα”, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα, ο οποίος βραδινές ώρες της Τρίτης στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, πυροβόλησε και τραυμάτισε την 41χρονη, διαπιστώθηκε ότι η παθούσα καθώς και 26χρονος, με τον οποίο διαμένουν σε οικία στα Εξάρχεια, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι, είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων, από τις 7 Μαΐου μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους 4.700 ευρώ”.

Βάδιζε στην οδό Τοσίτσα

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον τραυματισμό της από σφαίρα ενώ βάδιζε στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, πήγε μόνη της η γυναίκα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Το πληροφορήθηκε όμως η Αστυνομία καθώς οι περίοικοι αναρωτιούνταν πως προκλήθηκε ο πυροβολισμός και οι αστυνομικοί την εντόπισαν.

Τρία αποδεικτικά αποστολής χρημάτων

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα φυσίγγιο.

Μαχαίρι και σπρέι πιπεριού

Μετά από έρευνα στο σπίτι των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις