Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» του Πέλκα σε Βαρέλα και Σάχοφ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» του Πέλκα σε Βαρέλα και Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού συγκίνησε τον Φερνάντο Βαρέλα που τον ευχαρίστησε αμέσως

ΠΑΟΚ: Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, προς την πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ κατευθύνονται πλέον οι Φερνάντο Βαρέλα και Γεβγέν Σάχοφ, καθώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του Δικέφαλου. Οι δύο σημαντικότατοι παίκτες δεν έβαλαν τελικά την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και όλα δείχνουν πως η νέα αγωνιστική σεζόν δεν τους βρει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Μόλις ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ χάνει και τον Γεβγέν Σάχοφ, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο Σάχοφ δεν αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ, με «καθαρές» αποδοχές κοντά στις 550.000 ευρώ συν μπόνους, και έτσι θα πει τελικά «αντίο» στην ομάδα.

Τόσο ο Βαρέλα όσο και ο Σάκχοφ ήταν δύο βασικοί ποδοσφαιριστές στους νταμπλούχους και ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει την παραμονή και των δύο. Επίσης επρόκειτο για άκρως αγαπητούς παίκτες, κάτι που αντανακλάται στο συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε ο Δημήτρης Πέλκας στο Instagram, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους δύο παίκτες. O διεθνής μεσοεπιθετικός έγραψε στην ανάρτησή του: «Τι μπορώ να πω για εσάς παιδιά; Είμαι πραγματικά ευγνώμων που υπήρξα συμπαίκτης σας αυτά τα τρία χρόνια, που προσθέσαμε τα ονόματά μας στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα που γνώρισα δύο υπέροχα και ταπεινά άτομα με ξεχωριστό χαρακτήρα. Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα και τη ζωή σας! Το αξίζετε απόλυτα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Συγκινημένος, ο Βαρέλα απάντησε άμεσα κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

«Ευχαριστώ Πελκίνιο, ήταν τρία απίστευτα χρόνια, θα μου λείψεις πολύ», έγραψε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις