Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μιλουτίνοφ – Μπαρτσελόνα: «Τρελά» λεφτά δίνουν οι Καταλανοί για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλουτίνοφ – Μπαρτσελόνα: «Τρελά» λεφτά δίνουν οι Καταλανοί για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού

Μιλουτίνοφ - Μπαρτσελόνα: Του κατέθεσαν ήδη την πρότασή τους για τριετές συμβόλαιο «μαμούθ»

Μιλουτίνοφ – Μπαρτσελόνα: «Τρελά» λεφτά είναι έτοιμη να διαθέσει η Μπαρτσελόνα για τον Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού. Την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι αναμένουν σήμερα την απόφαση της Γ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας για το αν ο Ολυμπιακός θα γίνει δεκτός για τα επόμενα τρία χρόνια στις τάξεις της, μία πολύ σημαντική εξέλιξη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Μπάρτσα φέρεται να έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ προκειμένου να τον αποκτήσει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο μαμούθ ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ μικτά για τρία χρόνια, που αντανακλά το μεγάλο ενδιαφέρον των Μπλαουγκράνα για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού, μετά από την σπουδαία σεζόν που είχε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος σέντερ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό, όμως σε αυτό υπάρχει ΝΒΑ out, ρήτρα που προβλέπει πως οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που τον αποκτήσουν φέτος οι Σαν Αντόνιο Σπερς, θα καρπωθούν περίπου 1,5 εκατ. δολάρια. Σκοπός τους, ήταν αν δεν κάνει ούτε φέτος το υπερατλαντικό ταξίδι, να του προτείνουν νέα επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές. Όσο ψηλά όμως κι αν πάνε, σε καμία περίπτωση δε γίνεται να φτάσουν τα χρήματα που του έχει υποσχεθεί η Μπαρτσελόνα.

Κατά συνέπεια, για να γίνει αυτή η μετακίνηση, θα πρέπει να το θέλει ο παίκτης και μετέπειτα η Μπάρτσα να συμφωνήσουν με τον Ολυμπιακό για το ποσό της μεταγραφής του, που μπορεί να είναι το οποιοδήποτε, αφού δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα της Ευρώπης.

Τέλος είναι σημαντικό ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Μιλουτίνοφ για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και των Σπερς. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, ενώ φυσικά απόλυτα ευχαριστημένοι είναι και οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών με την παρουσία του τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις