Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Downton Abbey: Δείτε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Downton Abbey: Δείτε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Downton Abbey: Η βασίλισσα και ο βασιλιάς επισκέπτονται τον πύργο...

Downton Abbey: Το πρώτο trailer της ταινίας Downton Abbey είναι εδώ, και έχει ήδη ενθουσιάσει τους εκατομμύρια φαν της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Στο κλιπ βλέπουμε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βασιλική επίσκεψη στον γνωστό πια πύργο, με τριβές μεταξύ του υπηρετικού προσωπικού και των ευγενών. H Ντέιμ Μάγκι Σμιθ επιστρέφει στο ρόλο της Κοντέσας του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, με τις χαρακτηριστικές της ατάκες όπως π.χ. «ποτέ δεν διαπληκτίζομαι αλλά προτιμώ να εξηγώ». Η πλοκή του φιλμ επικεντρώνεται στην επίσκεψη στο Downton του βασιλιά και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνη την εποχή, μονάρχες ήταν ο βασιλιάς Γιώργος Ε΄ και η σύζυγός του, βασίλισσα Μαίρη.

Το τρέιλερ της ταινίας «Downton Abbey» βασισμένης στο ομώνυμο βρετανικό τηλεοπτικό σίριαλ που κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες ως η σειρά με τις καλύτερες κριτικές, δείχνει την αναταραχή της προετοιμασίας για τη βασιλική επίσκεψη. Περιλαμβάνει κυρίως στιγμιότυπα σχετικά με τη διαμονή του βασιλιά και της βασίλισσας, ενώ ένα προηγούμενο teaser έδειχνε την lady Μαίρη Κρόουλι, (Μισέλ Ντόκερι), να παίρνει μια απρόσμενη απόφαση για το μέλλον του Ντάουντον. Η Μάγκι Σμιθ και η Μισέλ Ντόκερι συμμετέχουν στην ταινία, όπως και οι Χιου Μπόνεβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Μάθιου Γκουντ, Τζόαν Φρόγκατ, Άλεν Λιτς και Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν.

 

 

Η Λίλι Τζέιμς δεν θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά όπως δήλωσε στο περιοδικό «People» είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη.

Η σειρά που προβλήθηκε σε έξι κύκλους, κέρδισε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις