Αρβανίτης ΣΥΡΙΖΑ: Οργή για την αδιανόητη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρβανίτης ΣΥΡΙΖΑ: Οργή για την αδιανόητη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αρβανίτης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Αρβανίτης σχολίασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, με τρόπο που δεν "αρμόζει" σε μια δημοκρατία.

23.05.2019 | 07:27

Αρβανίτης ΣΥΡΙΖΑ: Ανατριχίλα προκαλεί η τοποθέτηση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος υποτίμησε δημόσια την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή, με αίτημα να δοθεί άδεια στον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Όπως είπε, “δεν έγινε και τίποτα φοβερό». Καλεσμένος στην τηλεόραση του Κόντρα, ο Κώστας Αρβανίτης, όχι μόνο υποβάθμισε τον συμβολισμό της επίθεσης στον ναό της Δημοκρατίας, αλλά πρόσθεσε χαριτολογώντας, ότι θα την ξαναβάψουν την Βουλή και σημείωσε ότι δεν θέλει τα δημόσια κτήρια να είναι αστυνομοκρατούμενα, σαν να ζει στην Καμπούλ.

Η δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζει και την σοβαρότατη αμέλεια των υπηρεσιών φύλαξης του Κοινοβουλίου, όπου οι αστυνομικοί φρουροί βρέθηκαν σε πλήρη αδυναμία να διαφυλάξουν το Κοινοβούλιο, αν και υπήρχαν πληροφορίες για τέτοιου είδους δράση από την ομάδα του Ρουβίκωνα, υποβαθμίζει και το συμβολικό βάρος της επίθεσης. Η επίθεση δε, έκανε τον γύρο του κόσμου, μιας και δεν πρόκειται για κάποια απλά “ακτιβιστική” δράση αλλά για “χτύπημα” σε ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της χώρας.

Σε μια προσπάθεια να απαλλάξει την κυβέρνηση, όπως σημειώνουν στελέχη της αντιπολίτευσης, από το βάρος των εξηγήσεων που καλείται να δώσει για τα ελλιπή μέτρα φύλαξης αλλά και να «κλείσει το μάτι» στις ομάδες των ακραίων αριστερών, ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή Κώστας Αρβανίτης, στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Ομάδα Αλήθειας, δηλώνει ότι δεν έγινε και τίποτα φοβερό…θα την ξαναβάψουμε την Βουλή.

Δείτε ακόμη:

«Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε», λέει ο Νικολαΐδης – “Νεοναζί”, λέει ο Αρβανίτης

Κώστας Αρβανίτης: Φασίστες, χρήσιμοι ηλίθιοι όσοι αποδοκίμασαν

Exit mobile version