Αντώναρος – Σπηλιωτόπουλος: Για καφεδάκι στο Κολωνάκι, με πολύ “βαρύ” ύφος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος – Σπηλιωτόπουλος: Για καφεδάκι στο Κολωνάκι, με πολύ “βαρύ” ύφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντώναρος - Σπηλιωτόπουλος: Τα δύο πρώην στελέχη της ΝΔ τα λένε εν όψει εκλογών, με βαρύγδουπο ύφος σε καφέ στο Κολωνάκι.

23.05.2019 | 15:23

Αντώναρος – Σπηλιωτόπουλος: Για καφεδάκι στο Κολωνάκι βρέθηκαν Ευάγγελος Αντώναρος και Άρης Σπηλιωτόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Την φωτογραφία δημοσίευσε το Newpost και δείχνει τα δύο πρώην στελέχη της ΝΔ να τα λένε εν όψει εκλογών, με βαρύγδουπο ύφος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το διακύβευμα των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής και προκάλεσε σάλο στην ΝΔ κάνοντας άνοιγμα στον …ΣΥΡΙΖΑ και λέγοντας ότι το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργεί ο πρωθυπουργός τον αφορά.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν αντικείμενο ειρωνειών για την στάση του πρώην στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή αλλά και για την ανοιχτή υπονόμευση στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έφτασε στο σημείο να τον τρολάρει με τον Άρη Βελουχιώτη αφήνοντας υπαινιγμούς για αντάρτες παλικάρια.

Έχει όμως και συνέχεια. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαΐου, στην Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ και στη συνέντευξη που της παραχώρησε μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε πικραμένος με την Πειραιώς, καθώς, όπως είπε, δεν τον κάλεσαν σε συστράτευση ως όφειλαν εκ του καταστατικού.

Σε κόντρα με τη ΝΔ βρίσκεται και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος συμμετέχει ανοιχτά στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τροφοδοτεί φήμες ότι πτέρυγα των «καραμανλικών» ελπίζει στην εκλογική κατάρρευση της ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζώης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Σάββας Τσιτουρίδης συναντώνται συχνά και προαναγγέλλουν νέο κόμμα, εναντίον της ΝΔ. Ο τελευταίος τα κατάφερε και ίδρυσε το κόμμα «Έλληνες Ριζοσπάστες», το οποίο θα είναι παρών στις ευρωεκλογές. Η ανακοίνωση του νέου κόμματος Τσιτουρίδη έγινε τον περασμένο Μάρτιο και η ΕΡΤ διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει live την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης…

Exit mobile version