MasterChef Σπυριδούλα: «Εγώ είμαι η νικήτρια, απλά δεν πήρα τα λεφτά» – Τι λέει ο… πραγματικός MasterChef

LIFESTYLE

MasterChef Σπυριδούλα: «Εγώ είμαι η νικήτρια, απλά δεν πήρα τα λεφτά» – Τι λέει ο… πραγματικός MasterChef

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

MasterChef Σπυριδούλα: Ποτέ δεν φοβήθηκα ως αντίπαλο την Σπυριδούλα, λέει ο Μανώλης που αναδείχθηκε νικητής στον χθεσινό τελικό

23.05.2019 | 18:28

MasterChef Σπυριδούλα: Μπορεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη να μην κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα Master Chef, ωστόσο η ίδια δηλώνει νικήτρια. Χωρίς φυσικά το χρηματικό έπαθλο, αφού αυτό πήγε στον… πραγματικό νικητή, τον Μανώλη Σαρρή! Μετά από 84 επεισόδια, πολλές ομαδικές δοκιμασίες και κόντρες στην κουζίνα, το MasterChef 3 έφτασε αισίως στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης, με μεγάλο νικητή του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού τον Παριανό. Ο Μανώλης Σαρρής κατάφερε να περάσει τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στη βαθμολογία και με διαφορά τριών βαθμών βγήκε πρώτος, κερδίζοντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η αμφιλεγόμενη φιναλίστ του διαγωνισμού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το MasterChef έξω από τα στούντιο, όπου απάντησε με έναν περίεργο τρόπο και για την απουσία του αρραβωνιαστικού της. «Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά, Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας».

MasterChef Σπυριδούλα: Το μυστήριο με τον αρραβωνιαστικό

«Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Βλέπατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές, με τσακωμούς… Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. 21 άτομα μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω. Στη μέση του διαγωνισμού τα είδα λίγο σκούρα γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα» συμπλήρωσε η Σπυριδούλα.

Και κατέληξε με μια παράξενη δήλωση για τον αρραβωνιαστικό της. «Όχι, δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω τον γάμο, θα δούμε. Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω», ανέφερε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

 Ο μεγάλος τελικός

Μανώλης Σαρρής: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τη Σπυριδούλα σαν αντίπαλο»

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Μανώλης Σαρρής. Ο νέος Έλληνας MasterChef μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τελικό του διαγωνισμού, στη σχέση με τη σύντροφό του, αλλά και στη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Η σύντροφός μου κατάγεται από το Άμστερνταμ. Με την κοπέλα μου γνωριστήκαμε τον Σεπτέμβρη, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη σχέση. Ζούσα και δούλευα τέσσερα χρόνια στο Άμστερνταμ. Το μαγειρικό μικρόβιο μου το μετέδωσαν οι γιαγιάδες μου στην Πάρο. Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος, αλλά καταπληκτικός μάγειρας.

Εκτιμούσα από την αρχή την προσήλωση της Σπυριδούλας. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη Σπυριδούλα σαν αντίπαλο, τον εαυτό μου φοβάμαι σαν αντίπαλο πάντα. Δεν το λέω με έπαρση αυτό. Είχαμε έρθει κοντά και είχα την οικειότητα να την τρολάρω. Είναι καλύτερος άνθρωπος από αυτό που φαίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Σαρρής.

 

Exit mobile version