Γερμανία: Εργαζόμενη σε τρένα απολύθηκε επειδή γύριζε… σαδομαζοχιστικά πορνό σε συρμούς!

ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Εργαζόμενη σε τρένα απολύθηκε επειδή γύριζε… σαδομαζοχιστικά πορνό σε συρμούς!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Γερμανία: Η dominatrix «τιμωρούσε» με το μαστίγιό της τους επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο

23.05.2019 | 19:58

Γερμανία: Απολύτως θεμιτό θεωρείται στην Γερμανία να αναζητήσει κανείς μια δεύτερη δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι «άγραφοι» κανόνες, όπως π.χ. να μην ξεγυμνώνεσαι κρυφά στον χώρο της πρώτης σου δουλειάς, για να κάνεις σεξ μπροστά σε κάμερες! Αυτόν τον λογικότατο κανόνα αποφάσισε να αγνοήσει μια Γερμανίδα ελεγκτής εισιτηρίων που, όταν τα τρένα άδειαζαν τα βράδια, τα χρησιμοποιούσε ως σκηνικό για να γυρίσει τις σαδομαζοχιστικές ερωτικές ταινίες της. Τελικά όμως, οι νυχτερινές της δραστηριότητες αποκαλύφθηκαν και έτσι έχασε (τουλάχιστον) την πρωινή δουλειά της.

Η 33χρονη Teresa W. όπως είναι το όνομα της εν λόγω υπαλλήλου, εργαζόταν στον γερμανικό «ΟΣΕ» (DB) ως ελεγκτής εισιτηρίων. Σύμφωνα με την Bild η πονηρή  εργαζόμενη ξεκινούσε τη δεύτερη ζωή της κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι συρμοί ακινητοποιούνταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν τουλάχιστον δύο πορνό βίντεο με την Teresa. Στο πρώτο η 33χρονη Γερμανίδα εμφανίζεται ως «dominatrix», φορώντας τη στολή εργασίας της και κρατώντας μαστίγιο, να τιμωρεί τους «επιβάτες» που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο. Στο δεύτερο η Teresa εμφανίζεται να προσκαλεί έναν άνδρα στο κουβούκλιο του μηχανοδηγού, για να του κάνει μια… ξενάγηση του χώρου.

Μια από τις ατάκες που ακούγονται στο πρώτο βίντεο είναι «μικρέ μου φίλε σε τσάκωσα. Τώρα θα σου δείξω τι κάνω με τους επιβάτες που δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους. Κατέβασε το παντελόνι σου, θέλω να σε δω γυμνό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερωτικές ταινίες έχουν γυριστεί στον σταθμό Saxony-Anhalt στην ανατολική Γερμανία.

Η 33χρονη υποστήριξε σε τοπικά ΜΜΕ ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια των υπευθύνων της DB. Η εταιρεία πάλι διαφώνησε έντονα και… της έδειξε την έξοδο.

Exit mobile version