Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Καλλιθέα: Παραδόθηκε ο άντρας που χτύπησε κι εγκατέλειψε τη φοιτήτρια
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Καλλιθέα: Παραδόθηκε ο άντρας που χτύπησε κι εγκατέλειψε τη φοιτήτρια

Τροχαίο Καλλιθέα: Όπως είπε στην κάμερα ο 29χρονος, πανικοβλήθηκε και πάτησε γκάζι για να εξαφανιστεί.

Τροχαίο Καλλιθέα: Παραδόθηκε στις αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (22/05) ο οδηγός που το περασμένο Σάββατο (18/05) παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 18χρονο κορίτσι στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για έναν άνδρα 29 ετών που η Αστυνομία αναζητούσε από τη στιγμή που εκτυλίχθηκε το ατύχημα. Το άτυχο κορίτσι περπατούσε αμέριμνο για το σπίτι του, γυρνώντας από ένα πάρτι που βρισκόταν για να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό της Eurovision.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση», αποκάλυψε ο οδηγός στην κάμερα του Star. Σημειώνεται, ότι 29χρονος που παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και ζήτησε συγγνώμη για όσα έκανε. «Ζητάω βαθύτατα συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της. Είμαι εδώ να διορθώσω το λάθος μου», συνέχισε για το τροχαίο που προκάλεσε στην Καλλιθέα.

Το δραματικό βίντεο – ντοκουμέντο:

Το 18χρονο κορίτσι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα. Παρακαλά να γίνει το κορίτσι καλά, ενώ θέλει να την επισκεφθεί και στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις