Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πετράλωνα: Αιματηρή επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Αιματηρή επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα (vid)

Πετράλωνα: Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 37χρονο οπαδό του Ολυμπιακού και του κατάφεραν μαχαιριά στα πλευρά.

Πετράλωνα: Μπροστά σε νέο αιματηρό κρούσμα οπαδικής βίας, βρίσκονται οι Αρχές, που προσπαθούν να ρίξουν φως σε τραυματισμό από μαχαίρι, οπαδού του Ολυμπιακού. Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή των Πετραλώνων, με τραυματία από μαχαιριά στα πλευρά έναν 37χρονο, στον οποίο οι δράστες της επίθεσης και του τραυματισμού του είχαν στήσει ενέδρα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η αιματηρή επίθεση, εκδηλώθηκε έξω από το σπίτι του οπαδού του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γνωστός στις αρμόδιες αρχές. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι δράστες ήταν είκοσι άτομα, που φορούσαν κουκούλες στα κεφάλια και από αστυνομικές πηγές φέρονται ως οπαδοί του Παναθηναϊκού, με το τελευταίο βέβαια, να μένει να αποδειχθεί.

Τα στοιχεία της υπόθεσης αναφέρουν ακόμη ότι μετά το καρτέρι που είχαν στήσει, του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν, ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στα πλευρά, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

Προσπάθησε να καταφύγει σε καφενείο

Ο 37χρονος, που βρέθηκε παγιδευμένος από τους είκοσι κουκουλοφόρους, προσπάθησε να ξεφύγει. Έτρεξε σε ένα κοντινό καφενείο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κι εκεί έφθασαν οι κουκουλοφόροι και συνέχισαν την επίθεση.

Στο νοσοκομείο Πειραιά ο τραυματίας

Ο τραυματίας με τη βοήθεια δικών του ανθρώπων έφθασε μόνος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύεται, το ευτύχημα εκτός κινδύνου.

Έρευνα της ΕΛΑΣ για την επίθεση

Την έρευνα  για το σοβαρό αιματηρό περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις