Μοσχάτο: Αυτοκτόνησε 14χρονη πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού

ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Αυτοκτόνησε 14χρονη πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μοσχάτο: Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι είδαν την 14χρονη να ασχολείται με το κινητό της.

23.05.2019 | 17:28

Μοσχάτο: Φρίκη στο Μοσχάτο. Μια ανήλικη μόλις 14 ετών αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Στο σημείο βρίσκονται αρκετές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και αρκετοί πολίτες. Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται στα τμήματα Πειραιάς-Φάληρο και Ταύρος-Κηφισιά. Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο ανέφεραν στις Αρχές ότι είδαν την νεαρή κοπέλα να ασχολείται με το κινητό της αρκετά. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της απίστευτης τραγωδίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Επί τόπου έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού για να διαπιστώσουν όμως, ότι το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι ήταν μόλις 14 ετών. Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του, χωρίς κάτι να μαρτυρά την τραγωδία που θα επακολουθούσε.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον σταθμό του ΗΣΑΠ η Πυροσβεστική μέσω Twitter ενημέρωσε για την επιχείριση στο Μοσχάτο.

Λιποθύμησαν οι γονείς της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς της 14χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχτεί λίγο καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.

Exit mobile version