ΠΑΟΚ: Μετά τον Βαρέλα, «αντίο» στον Δικέφαλο λέει και ο Σάχοφ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μετά τον Βαρέλα, «αντίο» στον Δικέφαλο λέει και ο Σάχοφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

ΠΑΟΚ: Δημιουργείται πλέον πρόβλημα στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου

23.05.2019 | 20:22

ΠΑΟΚ: Έναν δεύτερο σημαντικό παίκτη φαίνεται πως χάνει ο ΠΑΟΚ, μια μέρα μετά την είδηση για την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα. Όπως όλα δείχνουν, ο Γεβγέν Σάχοφ δεν θα συνεχίσει στον Δικέφαλο. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη ο Ουκρανός μέσος κατευθύνεται προς την έξοδο και εξετάζει προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάχοφ δεν αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ, με «καθαρές» αποδοχές κοντά στις 550.000 ευρώ συν μπόνους, και έτσι ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην χώρα μας και τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάχοφ μετά τον τελικό του Κυπέλλου είχε πει ότι «ίσως ήρθε η ώρα για να ψάξω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου», καθώς οι μέχρι τότε επαφές του με τον ΠΑΟΚ δεν είχαν αποδώσει καρπούς. Η επιμονή του Λουτσέσκου να τον κρατήσει είχε ως αποτέλεσμα να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε η νέα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε τον 28χρονο, ο οποίος απάντησε αρνητικά, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Φερνάντο Βαρέλα ένα 24ωρο νωρίτερα.

Δημιουργείται πλέον πρόβλημα στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, καθώς ο μόνος παίκτης σε αυτή τη θέση που έχει συμβόλαιο και είναι υγιής, είναι ο Μίσιτς.

Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο ναι μεν έχουν δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά αμφότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα, το μέλλον του Χοσέ Κάνιας παραμένει στον “αέρα”. Ο Ισπανός μέσος έχει δεχτεί πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.

Τόσο ο Βαρέλα όσο και ο Σάκχοφ ήταν δύο βασικοί ποδοσφαιριστές στους νταμπλούχους και ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει την παραμονή και των δύο. Ο 29χρονος Ουκρανός χαφ παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2016. Σε αυτήν την τριετία έχει κάνει 117 συμμετοχές και έχει σημειώσει 21 γκολ.

Exit mobile version