GoT: Το άγριο ξέσπασμα του «Καλ Ντρόγκο» για το φινάλε – «Άι γ@@@σου αλήτη!» (vid)

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GoT: Το άγριο ξέσπασμα του «Καλ Ντρόγκο» για το φινάλε – «Άι γ@@@σου αλήτη!» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

GoT: Ο Τζέισον Μόμοα ξανάγινε «Καλ Ντρόγκο» βλέποντας τι έπαθε η αγαπημένη του - Προσοχή spoiler

22.05.2019 | 17:45

GoT: «Τούρκος» ή μάλλον… «Καλ» έγινε ο Τζέισον Μόμοα, από τις εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του GoT, που εξόργισαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο γοητευτικός ηθοποιός που στον πρώτο κύκλο είχε υποδυθεί τον «Καλ Ντρόγκο» (και παραμένει κολλητός με την συμπρωταγωνίστριά του Εμίλια Χαρτ) μετέδωσε ζωντανά τις αντιδράσεις του στο φινάλε του Game of Thrones και είναι πραγματικά… επικές. Ο Μόμοα, που έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα ήθελε να δει στον Σιδερένιο Θρόνο την «πρώην σύζυγό του» στη σειρά (παρά το γεγονός ότι η ίδια τον έπνιξε στο τέλος της πρώτης σεζόν) έμεινε άφωνος όταν είδε τη μοίρα που της επιφύλασσαν τελικά οι σεναριογράφοι.

Αν είστε πιστοί φαν του Game of Thrones σίγουρα θα γνωρίζετε ήδη ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα για τη Θυελλογέννητη στο φινάλε της σειράς φαινόμενο. Η Ντενέρις Ταργκάριεν, που είχε ισοπεδώσει το Κινγκς Λάντινγκ στο προτελευταίο επεισόδιο, έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του εραστή-ανιψιού της, Τζον Σνόου. Αντικρίζοντας την σκηνή του μαχαιρώματος, που συνέβη ενώ οι δύο συγγενείς-εραστές αγκαλιάζονταν μπροστά από τον Iron Throne, ο Μόμοα βγήκε εκτός εαυτού! «Άι γ@@@σου αλήτη!», φώναξε ο «Καλ Ντρόγκο», εμφανώς συντετριμμένος από το τέλος της Καλίσι του.

https://twitter.com/getFANDOM/status/1130894312844042240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130894312844042240&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F892786%2Fgame-of-thones-i-epiki-adidrasi-tou-kal-drogo-se-skini-tou-finale-ade-gsou-aliti%2F

Στo βίντεο με τη live αντίδραση του Μόμοα είναι εμφανές ότι ο ηθοποιός παραμένει τσαντισμένος μέχρι το τέλος με τον «Τζον Σνόου». Μετά τους τίτλους τέλους ο Μόμοα γυρίζει στην κάμερα και λέει, απευθυνόμενος στον ύπουλο φονιά της Ντενέρις. «Για να καταλάβω αυτή τη μ@@κία, επιστρέφεις σε ότι σκ@@τα έκανες και επιπλέον σκότωσες και την Καλίσι. Θεέ μου… Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον».

Κι εμείς μαζί σου, Ντρόγκο…

 

Exit mobile version