Celine Dion: Η ξεκαρδιστική αναπαράσταση του «Τιτανικού» με τον… Corden στον ρόλο του Τζακ! (vid)

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Celine Dion: Η ξεκαρδιστική αναπαράσταση του «Τιτανικού» με τον… Corden στον ρόλο του Τζακ! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Celine Dion: H διάσημη σκηνή... όπως δεν την έχετε ξαναδεί

22.05.2019 | 18:41

Celine Dion: Μπορεί να είναι ντίβα, αλλά διαθέτει αφοπλιστικό χιούμορ. Ο λόγος για τη Celine Dion, η οποία χάρισε στους φαν της ένα ξεκαρδιστικό Carpool Karaoke, κρατώντας συντροφιά στον οδηγό James Corden. Στο επεισόδιο που έχει διάρκεια 14 λεπτά, και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 6 εκατομμύρια views στο YouTube, βλέπουμε τη Celine Dion στα… καλύτερά της. Η θρυλική τραγουδίστρια απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή αποκλειστικά με στροφές από τραγούδια (ανταλλάζοντας μάλιστα μαζί του ένα φιλί), μετατρέπει το viral παιδικό τραγούδι «Baby shark» σε δραματική μπαλάντα και επιβεβαιώνει τον αστικό μύθο πως διαθέτει περισσότερα από 10.000 ζευγάρια παπούτσια.

Για τις ανάγκες της συνάντησης τους, ο Κόρντεν κατέβηκε μέχρι το Λας Βέγκας όπου βρισκόταν η Ντιόν. Η δημοφιλής τραγουδίστρια από τον Καναδά, μίλησε κατά τη διάρκεια της βόλτας και για το «σοκ της δημοσιότητας» που είχε βιώσει, όταν είχε γεννήσει τον γιο της και, πριν προλάβει να τον αγκαλιάσει για πρώτη φορά, είχε δει στην τηλεόραση τον μαιευτήρα της να ανακοινώνει την γέννηση του μωρού της. Το βίντεο καταλήγει με μια ξεκαρδιστική αναπαράσταση του Τιτανικού σε ένα από τα συντριβάνια του πολυτελούς καζίνο Bellagio. Dion και Corden αναβίωσαν την χαρακτηριστική σκηνή του Τιτανικού με την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 22 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας που είχε «σπάσει» το Box Office.

Η Ντιόν τραγούδησε με άνεση την τεράστια επιτυχία του «My Heart Will Go On» ενώ οι περαστικοί είχαν σταθεί όρθιοι γύρω από το συντριβάνι, μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο Κόρντεν φόρεσε μέχρι και περούκα για θυμίζει περισσότερο τον «Τζακ»!

\

Και η… αυθεντική σκηνή

Exit mobile version