Παύλος Χαϊκάλης διαζύγιο: Τίτλοι τέλους, στη σχέση του με τη Μαρία Λύκου

LIFESTYLE

Παύλος Χαϊκάλης διαζύγιο: Τίτλοι τέλους, στη σχέση του με τη Μαρία Λύκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παύλος Χαϊκάλης διαζύγιο: Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει την ευθύνη, σύμφωνα με το Hello, καθώς δεν είχε δώσει χρόνο στη σχέση.

22.05.2019 | 16:51

Παύλος Χαϊκάλης διαζύγιο: Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και 4 γάμου, γάμου έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. Σύμφωνα με το Hello, η απόφασή τους πάρθηκε με ψυχραιμία. Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν.Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hello, τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπάρχει. Η κοκκινομάλλα αστυνομικός ήταν προσωπική φρουρός του πρώην βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. Η Μαρία Λύκου είχε αποσπαστεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του τότε βουλευτή των ΑΝΕΛ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στο Δημαρχείο της Ραφήνας με κουμπάρα τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη. Ο ηθοποιός, έχει έναν γιο, 27 ετών, από τον πρώτο του γάμο.

Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη είναι σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό καθώς έγινε πριν από αρκετά χρόνια και ήταν μια απόφαση ηθικής και όχι συνειδητής επιλογής.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει αλλά δεν ήθελα να το ρίξει, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε, αλλά ήμουν πολύ εντάξει με την συνείδηση μου», είχε εξηγήσει ο Παύλος Χαϊκάλης αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιο του.

 Παύλος Χαϊκάλης – Μαρία Λύκου, στον γάμο τους το 2015:

 

Την δεύτερη φορά που παντρεύτηκε, κατέληξαν λίγο πιο περίεργα τα πράγματα. «Την δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέρφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα, ούτε λόγω απιστίας. Δεν μου αρέσει να αδικώ την επιλογή μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ούτε καν το όνομα της δεύτερης γυναίκας της.

Exit mobile version