Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο καρκίνος λίγο μετά τη γέννα και το “χαρέμι” του Τραϊανού Δέλλα
LIFESTYLE

Γωγώ Μαστροκώστα: Ο καρκίνος λίγο μετά τη γέννα και το “χαρέμι” του Τραϊανού Δέλλα

Γωγώ Μαστροκώστα: Μια πολύ συγκινητική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Γωγώ Μαστροκώστα: Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Βικτώριας, αλλά και στο πώς ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε τρεις μέρες, μετά από τη γέννηση της κόρης της.

«Τρεις μέρες αφότου γέννησα ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα ψηλαφίσει κάτι. Δεν στεκόμαστε ποτέ σε μια διάγνωση και σε έναν γιατρό. Πήγα σε γιατρό και δεν μου έκανε καν μαστογραφία. Έκανα εξέταση και μου είπε πως είναι όλα καλά. Και έρχεται εκείνη η ώρα και μου το είπε. Πριν γίνει το οτιδήποτε κατάλαβα τι έγινε. Με έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο και με το που ξυπνάω η πρώτη κουβέντα που ακούω είναι ‘δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά’.

Έπρεπε να είμαι στην απομόνωση να μην βλέπω το παιδί μου

“Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή. Αυτό που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ήταν το timing. Προσπαθούσα να ισορροπήσω. Δεν έζησα το παιδί μου μωρό. Είχα μουρλαθεί να κάνω και άλλο μωρό. Κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε επίσης, πως πριν αποκτήσει την κόρη της, είχε μία αποβολή, γεγονός που την προβλημάτισε πολύ, αφού ήταν 34 ετών και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να αποκτήσει ένα παιδί στο μέλλον.

Γωγώ Μαστροκώστα: Η σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα

Μεταξύ άλλων η πάντα εντυπωσιακή Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και αποκάλυψε για την σχέση τους: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω παιδιά με τον Τραϊανό. Αλλά δεν ήξερα αν θα γίνει, γιατί γνώρισα τον άντρα μου σε μία πολύ περίεργη φάση… Μετά από έναν χωρισμό και όταν ένας άντρας είναι δεσμευμένος και μένει ελεύθερος, θέλει λίγο να κάνει τον κύκλο του και την ζωή του. Εγώ πέτυχα αυτή την φάση λοιπόν.

Έπρεπε να δείξω υπομονή, ένα χρόνο μετά είπαμε ότι έχουμε σχέση. Για εμένα είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό, για τον Τραϊανό, μετά από ένα χρόνο. Όμως εκτιμούσα την ειλικρίνεια του και ήξερα πως όταν αυτός ο άντρας πει ότι είναι μαζί μου, θα είναι μαζί μου. Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο “χαρέμι”. Μου δημιουργούσε άγχος όλο αυτό αλλά μου άρεσε πάρα πολύ ο άντρας αυτός και ευτυχώς είδα πιο μπροστά… Στην αρχή της σχέσης μας, έμενα στο σπίτι του και δεν μου έδινε κλειδιά…», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις