Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΟΦΗ-Πλατανιάς: «Σφραγίζεται» σήμερα το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ-Πλατανιάς: «Σφραγίζεται» σήμερα το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League

ΟΦΗ-Πλατανιάς: Στο «Γεντί Κουλέ» ο δεύτερος κρίσιμος αγώνας του μπαράζ

ΟΦΗ-Πλατανιάς: Με τη σημερινή αναμέτρηση ΟΦΗ-Πλατανιά «σφραγίζεται» σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League της νέας περιόδου. Το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα θα συμπληρώσει το παζλ των ομάδων σε Super League και Super League 2. Ο δεύτερος αγώνας των μπαράζ διεξάγεται στις 19:00 (Novasports 1) στο «Γεντί Κουλέ», με το 0-0 του πρώτου ματς να αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά. Ο ΟΦΗ διαθέτει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, καθώς θα υποδεχτεί τον Πλατανιά στην έδρα του, όπου αναμένεται οι φίλοι του να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Χάιμε Βέρα δεν θα έχει στην διάθεση του, για τον συγκεκριμένο αγώνα τον Μιχόγεβιτς που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, αλλά και τους Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και Κομεσίδη που έμειναν επίσης εκτός. Αντίθετα στην αποστολή τέθηκαν οι Στρέζος και Φερέιρα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αναλυτικά την 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για τον “τελικό” με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

ΟΦΗ-Πλατανιάς: Έτοιμοι για τον «τελικό» οι Χανιώτες

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στη ρεβάνς των μπαράζ με τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς, με τον Γιάννη Τάτση να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των Χανιωτών, που δόθηκε στη δημοσιότητα εχθές:

«Στο παρελθόν έχουμε δώσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Κανένα όμως δεν είχε την αξία του αγώνα που έχουμε αύριο μπροστά μας. Ο Πλατανιάς απέχει ενενήντα λεπτά από έναν στόχο, που ούτε είχε περάσει καν από το μυαλό μας, όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια. Πλέον έχουμε φτάσει στην πηγή. Το αν θα πιούμε νερό θα το γνωρίζουμε αύριο το βράδυ. Βέβαια, ό,τι ίσχυε για το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια, ισχύει και για το αυριανό (22/5/19, 19:00) στο Ηράκλειο, καθώς η πορεία μας μέχρι εδώ ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μάλεμε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση. Το πρόγραμμα ακολούθησαν σε μικρότερη ένταση για προληπτικούς λόγους και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, οι οποίοι όμως είναι στην αποστολή».

Αναλυτικά η αποστολή: Γκοτ, Πενταράκης, Ποζατζίδης, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Κόρτσταμ, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Νίλι, Παπανικολάου, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Ποζατζίδης, Λουκίνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις