Αντετοκούνμπο – ΝΒΑ: Ο «Greek Freak» πρώτο φαβορί για MVP!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο – ΝΒΑ: Ο «Greek Freak» πρώτο φαβορί για MVP!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Αντετοκούνμπο - ΝΒΑ: Τις περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων

22.05.2019 | 16:13

Αντετοκούνμπο – ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί MVP της φετινής περιόδου στο ΝΒΑ, σύμφωνα με γραφεία στοιχημάτων των ΗΠΑ. O Greek Freak έχει αντιπάλους για τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη τους Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) και Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι), ωστόσο το προβάδισμά του είναι μεγάλο. Σύμφωνα με ιστοσελίδα στοιχημάτων των ΗΠΑ, ενδεχόμενη επικράτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σχετική ψηφοφορία έχει απόδοση 1,10 (σ.σ.: για ποντάρισμα 10 ευρώ ο παίκτης θα εισπράξει 11), ενώ ακολουθούν οι Χάρντεν και Τζορτζ με αποδόσεις 4,5ο και 51,00 αντίστοιχα.

Προς το παρόν, φυσικά, αυτό που απασχολεί το μυαλό του Γιάννη είναι η πρόκριση στους τελικούς του NBA. Η ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς, είναι στο 2-2 με τους Τορόντο Ράπτορς στη σειρά των τελικών της Ανατολής. Προκειμένου να βρεθούν στους τελικούς, όπου ήδη βρίσκονται ο Στεφ Κάρι και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τα «Ελάφια» χρειάζονται ακόμα δύο νίκες. Στον χθεσινό αγώνα, οι Μίντλετον και Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετοί απέναντι στο complete team game των Ράπτορς που επικράτησαν των Μπακς με το ευρύ 120-102 και έκαναν το 2-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ. Οι Μπακς δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να πατήσουν γερά στα πόδια τους κόντρα στους Ράπτορς που έφεραν στα ίσια τους τελικούς της Ανατολής.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – NBA: Τα highlights του παιχνιδιού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε δυναμικά τον αγώνα με τους Ράπτορς, μετρώντας 6 πόντους με 3/3 δίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο μόλις στα πρώτα 2:51 του Game 4 στην Scotiabank Arena, εκεί όπου οι Μπακς προηγήθηκαν με 5-12. Παρ’ όλα αυτά, ο Κάιλ Λόουρι (12π., 4/5 σουτ εντός πεδιάς) βρήκε ρυθμό στην επίθεση για τους Καναδούς που έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο υπέρ τους 32-31. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 9-0 και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά έπειτα από το κάρφωμα του Σερζ Ιμπάκα (41-31, 11:04). Η παρουσία των Αντετοκούνμπο, Μίροτιτς στην frontcourt των Μπακς δεν απέδωσε σε εκείνο το σημείο ενώ ο Μπρόγκντον ήταν άστοχος, κλείνοντας το ημίχρονο με 0/5 σουτ!

Οι Ράπτορς προηγήθηκαν με 52-45 στο 19:54, με τον Μίντλετον να σημειώνει τους 10 από τους 13 πόντους του στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 65-55. Το δίδυμο των Μίντλετον (16π., 5/6 σουτ) και Γιάννη Αντετοκούνμπο (14π., 5/10 σουτ, 7ριμπ., 4ασ.) προσπάθησε να κρατήσει όρθιους τους Μιλγουόκι Μπακς που πήραν μόλις 8 πόντους από τους αναπληρωματικούς τους. Για να γίνει κατανοητή η σύγκριση, οι Ράπτορς είχαν 28 πόντους από τους παγκίτες τους με μπροστάρη τον Ιμπάκα (12π., 5/9 σουτ) ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +10 με τον Καουάι Λέοναρντ να μετράει μόλις 5 πόντους με 1/5 σουτ!

Exit mobile version