Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κατερίνα Ντούσκα – Eurovision: Το πρώτο post μετά την 21η θέση – «Είμαστε στα charts 20 χωρών»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατερίνα Ντούσκα – Eurovision: Το πρώτο post μετά την 21η θέση – «Είμαστε στα charts 20 χωρών»

Κατερίνα Ντούσκα - Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της νεαρής τραγουδίστριας μετά τον διαγωνισμό τραγουδιού και την 21η θέση

Κατερίνα Ντούσκα – Eurovision: Την περηφάνια της ίδιας αλλά και της ομάδας της εξέφρασε η Κατερίνα Ντούσκα στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη Eurovision. H νεαρή τραγουδίστρια, που απέσπασε την 21η θέση με το Better Love, στο πρώτο της μήνυμα στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε και μοιράστηκε με τους φαν της τα καλά νέα. Ότι δηλαδή το κομμάτι που τραγούδησε στην Eurovision 2019 βρίσκεται στα charts 20 χωρών. Επίσης δήλωσε έτοιμη  για το επόμενο βήμα, αφού είναι «πιο ορεξάτη, πιο ώριμη και πιο δυνατή από ποτέ».

Η Κατερίνα Ντούσκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλη μου την αγάπη σε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτή την τόσο τρελή και μοναδική διαδρομή. Έχω λάβει έναν καταιγισμό από μηνύματα που με έχουν συγκινήσει σε βαθμό που δυσκολεύομαι να εκφράσω. Στους συνοδοιπόρους μου, που δούλεψαν μαζί μου μέχρι τελικής πτώσεως και πάντα με όραμα, σας ευχαριστώ που τo μοιραστήκαμε μαζί και που με πιστέψατε. Είμαι πολύ περήφανη για ό, τι καταθέσαμε. Μετά από ένα χορταστικό 12 ώρο ύπνου (επιτέλους) ξύπνησα με την είδηση ότι το κομμάτι μας βρίσκεται στα charts 20 χωρών. Ευγνωμονώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να συνδεθώ μαζί σας μέσω της μουσικής μου. Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα, πιο ορεξάτη, πιο ώριμη και πιο δυνατή από ποτέ.»

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerine Duska (@katerineduska) στις

Κατερίνα Ντούσκα – Eurovision: Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια

Η Κατερίνα Ντούσκα επέστρεψε στη χώρα μας και οι δημοσιογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision δήλωσε υπερήφανη για την παρουσία της λέγοντας πως έχει μάθει να χάνει με αξιοπρέπεια. «Ήταν μια μοναδική και φανταστική εμπειρία. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε λάβει τόση αγάπη. Ευχαριστώ πραγματικά κάθε άνθρωπο που μας ψήφισε, που μας στήριξε, όλους εσάς που από την αρχή μας στηρίξατε», ανέφερε στις δηλώσεις της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Έχω λάβει ένα καταιγισμό από μηνύματα τρομερά συγκινητικά και εγώ νιώθω πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά.

Η μουσική είναι υποκειμενική, οπότε όταν μπαίνει κανείς σε ένα μουσικό διαγωνισμό δεν μπορεί να έχει προσδοκίες. Εγώ νιώθω ότι πραγματικά δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε κάτω από πάρα πολλές δύσκολες συνθήκες. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου και που προσφέραμε ένα θέαμα διαφορετικό, δεν είναι καθόλου λίγο από τις 41 χώρες να είμαστε έστω και στην 21η θέση. Μπήκαμε τελικό και νομίζω προσφέραμε κάτι. Μην το θεωρούμε δεδομένο. Εμείς ζητήσαμε αρκετά πράγματα, δεν γίνανε όπως θέλαμε.

Δεν φεύγω με πικρίες, δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανένα. Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια.

Θέλω να εστιάσω μόνο στα όμορφα και σε ότι αποκομίσαμε. Πολλές αποστολές είχαν παράπονα, δεν ήταν η πιο οργανωμένη Eurovision, αλλά εγώ δεν έχω εμπειρία και μέτρο σύγκρισης για να μπορώ να πω. Φεύγουμε περήφανες και εγώ και η Τάμτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις