Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ο Ατακάν μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δαλάκα – «Αν της αρέσω…»
LIFESTYLE

Survivor: Ο Ατακάν μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δαλάκα – «Αν της αρέσω…»

Survivor: Για πρώτη φορά λύνει τη σιωπή του σχετικά με τη «χημεία» που πολλοί είχαν διακρίνει ανάμεσά τους

Survivor: Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για δύο παίκτες του Survivor που έδειχναν να μοιράζονται μια ιδιαίτερη χημεία. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν, για τους οποίους υπήρχαν υπόνοιες ότι η σχέση τους είχε προχωρήσει. Ο Τούρκος παίκτης πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Survivor και η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου ήταν πολύ στεναχωρημένη που πια δεν θα τον συναντούσε. Ο Ατακάν βρέθηκε καλεσμένος στο «Survivor Πανόραμα της Τουρκίας», και έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του σχετικά με τη σχέση του με την όμορφη Κατερίνα.

Ερωτηθείς από τους παρουσιαστές σχετικά με το πώς βλέπει την Κατερίνα, ο Ατακάν, αρχικά, αρνήθηκε πως υπάρχει οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσά τους. «Δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι της αρέσω. Ζήτησε μετάφραση μόνο για να μου πει πως είμαι καλό παιδί. Επίσης, μου είπε ότι της αρέσει η ψυχή μου, ο χαρακτήρας μου και όσο και να έχανα είπε ότι της άρεσε το πως είμαι ως αθλητής. Γι’ αυτό μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα της, ότι με βλέπει σαν νικητή. Είχαμε μια καλή φιλία. Μπορώ να πω ότι ήταν μια στενή φιλία. Εκείνη μου είπε ότι βλέπει το θέμα επαγγελματικά, όπως κι εγώ. Είναι δυνατόν να ζήσεις κάτι ερωτικό εκεί πέρα; Δεν μπορείς να δεις κάποιον ερωτικά γιατί έχεις χάσει τις ορμόνες σου. Η Δαλάκα ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι της αρέσω. Μου είπε ότι είμαι ωραίο παιδί» ανέφερε.

Survivor: «Αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα»

Η τελευταία ατάκα του Ατακάν δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει νέα ερωτήματα από τους παρουσιαστές, που επέμειναν σχετικά με την πιθανότητα να γίνει κάτι στο μέλλον.  «Εγώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν ήμουν στο Survivor, η καρδιά μου ήταν κλειστή. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Survivor, εκείνη έχει πολύ αθώα καρδιά. Κάθε άντρας μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» είπε ο Ατακάν.

«Καταλαβαίνουμε ότι ήδη κάτι υπάρχει μεταξύ σας. Έχετε πρόβλημα επικοινωνίας όμως», ρώτησαν οι παρουσιαστές για να λάβουν την εξής απάντηση: «Έχω ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις