Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμος Ζωγράφου: Ώρα για δουλειά
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ζωγράφου: Ώρα για δουλειά

Έχοντας ως υπόβαθρο την πλούσια εργασιακή του εμπειρία, η συμμετοχή του Βασίλη Θώδα στα κοινά υπήρξε μια προσωπική ανάγκη.

από τον Βασίλη Θώδα, υποψήφιο Δήμαρχο Ζωγράφου,

«Ζωγράφου, ώρα για δουλειά, ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη»

«Φίλες και φίλοι,

Μια πόλη, η πόλη μας, που σήμερα έχει χάσει την ιδιαίτερη ταυτότητά της, μια πόλη που, ενώ τη αγαπούμε και ζούμε μέσα στα σπλάχνα της, αυτή συνεχίζει να μας πληγώνει λόγω της αδιαφορίας της Διοίκησης στα προβλήματά της. Δεν θέλουμε να αποπνέει πια μιζέρια η καθημερινότητά της.

Είμαι η φωνή όσων επιζητούν βελτίωση, συνέπεια, ανανέωση, αλλαγή, πράξεις και πρόοδο. Είναι η φωνή όλων των συνεργατών και συνεργατριών μου, που είναι ένα μωσαϊκό επιστημόνων, τεχνοκρατών, επιχειρηματιών, απλών προσώπων που εκπροσωπούν την πόλη μας. Είναι άξιοι, τίμιοι, έμπειροι και κυρίως πέρα και πάνω από ιδεολογήματα και μεγάλα λόγια.

Πρέπει να πετύχουμε και θα πετύχουμε το όραμά μας, γιατί έχουμε το άρωμα της περπατησιάς μας στην πόλη μας, την ευαισθησία της πόλης μας και κυρίως ΕΣΑΣ. Στο τέλος του ωραίου μα και δύσκολου αυτού αγώνα, θα νικήσουμε. Για όλους εμάς τους δημότες και πολίτες του Ζωγράφου.

Για την πόλη μας, από όλους εμάς, είναι Ώρα για δουλειά. Τίποτε άλλο».

Μετωπική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνει χώρα στον Δήμο του Ζωγράφου, μιας και σε ένα Δήμο-προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία ρίχνει ένα από τα βασικά της στελέχη, τον Βασίλη Θώδα και 62 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, που προβλέπει ελάχιστους Δήμους του Λεκανοπεδίου να έχουν αναφορά στο κόμμα του, κάνει ό,τι είναι δυνατό να παραμείνει του Ζωγράφου στα χέρια της κας Καφατσάκη.

Σε αυτή τη κατεύθυνση, όλο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα του Βασίλη Θώδα, ενώ στην εναρκτήρια προεκλογική συγκέντρωση της κας Καφατσάκη είδαμε την μισή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει το «παρών». Το σίγουρο είναι ότι είναι μια μεγάλη μάχη ξεκίνησε και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της στις κάλπες σε λίγες ημέρες.

Βασίλης Θώδας: Σύντομο βιογραφικό

Οι ρίζες του είναι από τη Λάρισα και τα Γιάννινα, γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1968 στου Ζωγράφου και μαθήτευσε στα σχολεία του. Πολιτικά ανήσυχος από μικρός, πολιτικοποιήθηκε κατά τα φοιτητικά του χρόνια και παραμένει ενεργός με ιδιαίτερη δυναμική έως σήμερα.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισας και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο. Με δύο μεταπτυχιακά και διδακτορική διατριβή στον χώρο των πολιτικών επιστημών, σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων.

Έχοντας ως υπόβαθρο την πλούσια εργασιακή του εμπειρία, η συμμετοχή του στα κοινά υπήρξε μια προσωπική ανάγκη. Έτσι, το 2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου επί Δημαρχίας Γ. Καζάκου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Αθλητισμού, με στόχο να προωθηθεί ένα σχέδιο άμεσων αλλαγών τόσο για τους νέους, όσο και για την ανέλιξη των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις