Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φερνάντο Βαρέλα: «Όχι» στην πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ – Τι απάντησε ο Σαββίδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φερνάντο Βαρέλα: «Όχι» στην πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ – Τι απάντησε ο Σαββίδης

Φερνάντο Βαρέλα: Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη ήρθε μέσω Instagram και ήταν αιχμηρή

Φερνάντο Βαρέλα: Αλλού, και όχι στον ΠΑΟΚ, θα αναζητήσει μάλλον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ανθρώπων του «δικέφαλου του βορρά», παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά συμφέρουσα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης προσέφεραν στον παίκτη ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 1,1 εκατ. ευρώ και συνολικά τα 3,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους στην τριετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφρικανός στόπερ δεν ικανοποιήθηκε από το ποσό που του προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς. Μετά την εξαιρετική περασμένη σεζόν του, ο 31χρονος φαίνεται ότι αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό, που δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει ο «δικέφαλος του βορρά». Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Βαρέλα πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους νταμπλούχους. «Όσο καλός κι αν είσαι, πάντα υπάρχει αντικαταστάτης…», σχολίασε με νόημα το απόγευμα της Τρίτης  ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμούσαν διακαώς να διατηρήσει τον Φερνάντο Βαρέλα στην ομάδα.

Γι’ αυτό και οι προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου που είχαν κατατεθεί στον ποδοσφαιριστή ήταν εξαιρετικά μεγάλες για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ρόλο στο διαζύγιο αυτό έπαιξε και η ψυχρότητα που δημιουργήθηκε από ένα σημείο και μετά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Αφρικανού, Αντόνιο Τεϊσέιρα. Και ο λόγος; Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να του πληρώσει πριμ υπογραφής, που ζητούσε, επειδή ο πελάτης του έμενε ελεύθερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις