Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τροχαίο Καλλιθέα: Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
LIFESTYLE

Τροχαίο Καλλιθέα: Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη

Τροχαίο Καλλιθέα: Την οργή της για τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε την φοιτήτρια στην Καλλιθέα, εξέφρασε η Μίνα Αρναούτη.

Τροχαίο Καλλιθέα: Η Μίνα Αρναούτη είναι πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για κοινωνικά ζητήματα και θέματα που βρίσκει στο διαδίκτυο και της τραβούν την προσοχή. Το βράδυ της Κυριακής, η ίδια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλλιθέα. Πιο συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Θησέως 156, όπου το αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε την 18χρονη κοπέλα φοιτήτρια.

«Απίστευτο ότι για να γλυτώσει το τομάρι του πάτησε γκάζι και έφυγε. Να μη πληρώσει, να μην αναλάβει τις ευθύνες του να βρεθεί η κοπέλα από το πουθενά στην εντατική και να έχει να αντιμετωπίσει και όλα τα υπόλοιπα εκτός από τους πόνους … Να σε σκοτώνουν και να φέρονται σαν κτήνη..! Αυτός είναι ο άνθρωπος του σήμερα;», έγραψε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως η Τροχαία Καλλιθέας που έχει αναλάβει την ερευνά έχει εντοπίσει και έχει κατασχέσει ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που χτύπησε την 18χρονη ενώ αναζητείται ο οδηγός. Το Open TV έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Δυο κοπέλες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται. Η νεαρή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανάρτησή της:

Δείτε ακόμη:

Τροχαίο Καλλιθέα: Χαροπαλεύει 18χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις