Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γραφεία ΝΔ επιθέσεις: Μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό σε Άλιμο και Νέα Ιωνία
ΕΛΛΑΔΑ

Γραφεία ΝΔ επιθέσεις: Μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό σε Άλιμο και Νέα Ιωνία

Γραφεία ΝΔ επιθέσεις: Περίπου στη 01:40, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Άλιμο και τη Νέα Ιωνία.

Γραφεία ΝΔ επιθέσεις: Επίθεση αγνώστων σε γραφεία της ΝΔ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.  Συγκεκριμένα, στις 00:40 στο στόχαστρο βρέθηκαν τα γραφεία της ΝΔ σε Ιωνία και Άλιμο. Αστυνομικοί βρέθηκαν στα σημεία της επίθεσης και εντόπισαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό. Από τις επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Για τις δύο επιθέσεις έγιναν συνολικά 20 προσαγωγές χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστό εάν κάποια μετατράπηκε σε σύλληψη. Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν, πριν λίγες ημέρες, στα γραφεία της ΝΔ στην Άνω Γλυφάδα προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Δύο ημέρες νωρίτερα, στο στόχαστρο βρέθηκαν τα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη, όπου άγνωστοι έγραψαν συνθήματα για την επταήμερη εργασία.

Εκρήξεις σε ΑΤΜ

«Πάρτι» έκαναν οι ταραξίες τα ξημερώματα, καθώς υπήρξαν επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών, δυο γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Οι επιθέσεις ξεκίνησαν από ΑΤΜ τραπεζών στη Γλυφάδα, ενώ ακολούθησαν κι άλλες σε ΑΤΜ στου Ζωγράφου και στα Πετράλωνα. Στο μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, στη 01:38 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι έσπασαν με σφυριά και βαριοπούλες μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας και έβαλαν φωτιά. Το ίδιο έγινε δυο λεπτά αργότερα σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας. Περίπου στη 01:40 έγινε επίθεση σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται στην πρόσοψή σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα και στις 03:00 σε ΑΤΜ στου Ζωγράφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις