Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – αποδοκιμασίες: “Άντε με τους Πασόκους τώρα” – Τα άκουσε στα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – αποδοκιμασίες: “Άντε με τους Πασόκους τώρα” – Τα άκουσε στα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός (vid)

Τσίπρας - αποδοκιμασίες: Αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας από μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιοδεία του στα Τρίκαλα.

Τσίπρας – αποδοκιμασίες: Αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες από μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στα Τρίκαλα. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το trikalazoom, μετά το τέλος της ομιλίας του στην οδό Ασκληπιού, πέρασε πεζός με την αστυνομική συνοδεία μπροστά από το πολίτικο κιόσκι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Εκεί ωστόσο έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών και αποδοκιμασιών από τα μέλη του κόμματος. «Μπράβο Αλέξη, μαζί με τον Νετανιάχου μαζί, είστε με τον Κόκκαλη. Είστε ΣΥΡΙΖΑ εσείς; Ντροπή! Άντε με τους Πασόκους τώρα» φώναζαν τα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο από το trikalazoom.gr:

Μικρή προσέλευση στην ομιλία

Η συγκέντρωση δεν είχε μαζική προσέλευση με τους κατοίκους των Τρικάλων να κυκλοφορούν άνετα ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ακόμη και πάνω στα ποδήλατα. Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Καρδίτσας και των Τρικάλων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι μόνο ένα ρεύμα νίκης, είναι ένα γνήσιο λαϊκό ξέσπασμα, δημοκρατικό ξέσπασμα, ένα ξέσπασμα αξιοπρέπειας». Από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε επίσης ότι αυτή η υποδοχή και η συμμετοχή του κόσμου «αποδεικνύει ότι ζούμε τις μέρες εκείνης της εβδομάδας του Ιουλίου του 2015, που όλοι έλεγαν ότι θα χάσουμε και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά».

Ο κ. Τσίπρας επέμεινε ότι η χώρα βγήκε από τη μέγγενη των μνημονίων και ότι πλέον είναι… σε άλλη πίστα.

“Γι’ αυτό δώσαμε τη 13η σύνταξη και μειώσαμε το ΦΠΑ.Γι΄αυτό προγραμματίσαμε ένα πακέτο παροχών 1,3 δισ ευρώ για την επόμενη χρονιά. Γι΄αυτό καταργήσαμε τις κατασχέσεις για τις επιδοτήσεις και σώσαμε το εισόδημα των αγροτών» πρόσθεσε. «Μας λένε ερασιτέχνες και κατσαπλιάδες. Αυτοί όμως είναι επαγγελματίες στη μίζα» είπε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του και σημείωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που προχώρησε την κατασκευή του οδικού άξονα Ε- 65.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός είπε ότι «κοράκια καιροφυλακτούν για να ακυρώσουν τα φιλολαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και αναφερόμενος εμμέσως στη ΝΔ είπε ότι αν βρεθεί πλειοψηφικό το ψηφοδέλτιο της τότε το μήνυμα στις ελίτ θα είναι ένα μήνυμα αμφισβήτησης της πολιτικής μας. «Μέχρι τώρα παίζαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θα σκοράρουμε και θα κερδίσουμε» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις