Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σβαρτσενέγκερ: Άγρια επίθεση από άγνωστο την ώρα που έβγαζε σέλφι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σβαρτσενέγκερ: Άγρια επίθεση από άγνωστο την ώρα που έβγαζε σέλφι (vid)

Σβαρτσενέγκερ: Τη στιγμή που ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δέχεται επίθεση με κλωτσιά, ενώ συνομιλεί με θαυμαστές του στη Νότια Αφρική κατέγραψε η κάμερα.

Σβαρτσενέγκερ: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική, αλλά σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε. Ο 71χρονος ηθοποιός και πρώην πολιτικός, που είχε χαρακτηρίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους «κοριτσάκια», έκανε αστεία με τους θεατές στο «Arnold Classic Africa Festival», βγάζοντας selfie και τραβώντας βίντεο στο Συνεδριακό Κέντρο Sandton κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Στα καλά καθούμενα, ένας άντρας πήδηξε από πίσω του και τον κλώτσησε.

Ο άγνωστος έριξε κάτω τον Σβαρτσενέγκερ, ενώ οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού ακινητοποίησαν τον δράστη. Ο ηθοποιός κάθισε για λίγο ακόμα στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ αργότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι «όλα είναι καλά».

Η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου στον Σβαρτσενέγκερ δεν έγιναν γνωστά.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δεν χτύπησε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε: «Κατάλαβα ότι με κλώτσησαν μόνο όταν είδα στο βίντεο». 

Ο άγνωστος άνδρας συνελήφθη, ενώ στο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει: «Βοήθεια, χρειάζομαι μία Λαμποργκίνι (!)».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις