Eurovision 2019: Η Madonna κάνει πρόβα για τον μεγάλο τελικό – Δείτε τα πλάνα που διέρρευσαν

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2019: Η Madonna κάνει πρόβα για τον μεγάλο τελικό – Δείτε τα πλάνα που διέρρευσαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Eurovision 2019: Η «βασίλισσα της ποπ» ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά

17.05.2019 | 17:47

Eurovision 2019: Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Madonna για την εμφάνισή της τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision 2019. Βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που την ήθελε να μην τραγουδάει τελικά στη Eurovision, η ντίβα της ποπ έφτασε πριν μερικά 24ωρα στο Τελ Αβίβ και έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna έφτασε στο Ισραήλ με το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου Sylvan Adams μαζί με τους συνεργάτες της. Η «βασίλισσα» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ben Gurion, φορώντας ένα καπέλο με φαρδύ γείσο, που εμπόδισε τους παπαράτσι να απαθανατίσουν ολόκληρο το πρόσωπό της. Κατόπιν μεταφέρθηκε ξενοδοχείο Dan, όπου σύμφωνα με πληροφορίες των Times of Israel, κατέλαβε ολόκληρο τον πέμπτο όροφο.

Η παρουσία της Madonna στο Ισραήλ και τα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν από τις πρόβες της καθησύχασαν τους φαν της. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την περασμένη Τρίτη η συμμετοχή της δεν είχε ακόμη επισφραγιστεί και το τελικό συμβόλαιο για τη συμμετοχή της δεν είχε υπογραφεί. «Είμαστε σε μια κατάσταση κάπως παράξενη», είχε δηλώσει ο διευθύνων σύμβουλος της Eurovision, Jon Ola Sand, σε συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ, με την αβεβαιότητα αυτή να σχολιάζεται αρνητικά από το σύνολο του διεθνούς Τύπου.

Στιγμιότυπα από την άφιξη της Madonna

 

 

 

 

Eurovision 2019: Τι θα τραγουδήσει η βασίλισσα της ποπ

H τραγουδίστρια πραγματοποίησε και τις πρώτες πρόβες της για τη μεγάλη βραδιά. Στη σκηνή του Expo Tel Aviv θα ερμηνεύσει την επιτυχία «Like a Prayer» και ακόμα ένα ή δύο νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «MADAME X», που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η Madonna έφερε μαζί της τον δικό της σκηνοθέτη προκειμένου να εμφανιστεί άψογα στον διαγωνισμό της Eurovision!

Μέσα από τα social media της Eurovision, ανακοινώθηκε και επισήμως η παρουσία της Madonna στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. «Η παγκόσμια σούπερ σταρ Madonna θα παρουσιάσει το νέο της single Future, με τον Quavo, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision» ήταν το πρώτο μήνυμα, μέσα από το Instagram account της Eurovision.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από τις πρόβες που διέρρευσαν

Exit mobile version