ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Βελουχιώτης: Οργή ξανά στο Twitter – «Με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη…»

Τσίπρας - Βελουχιώτης: Το απόσπασμα του Άρη Βελουχιώτη που χρησιμοποίησε ο Τσίπρας από τη Λαμία, προκάλεσε "όργια" στο Twitter.

17.05.2019 | 12:17

Τσίπρας – Βελουχιώτης: Μετά το σκάφος και τις χλιδάτες διακοπές που έκανε το καλοκαίρι του 2018, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε από την Λαμία να βάλει στο “παιχνίδι” και τον Άρη Βελουχιώτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σύνθημα «με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη…», που που έγραφαν κατά καιρούς οι χρήστες. Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτη στη Λάρισα ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα ομιλίας του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, πριν από 75 χρόνια, την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία», όπως είπε.

Χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, τα οποία λένε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter, όπου άρχισαν να «τρολάρουν» τον Αλέξη Τσίπρα.

 

To ALPHAFREEPRESS.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή