ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Ρομά: “Ήρθαμε με πούλμαν”, λέει ο πρόεδρος – “Συζητήσαμε για την εγκληματικότητα” (vid)

Τσίπρας - Ρομά: Όπως λέει ο πρόεδρος των Ρομά, ήρθαν ακόμη και από την Ξάνθη για τον Αλέξη Τσίπρα.

17.05.2019 | 17:30

Τσίπρας – Ρομά: Οργανωμένη μετακίνηση Ρομά από την Βοιωτία μέχρι την Ξάνθη έγινε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός τους Βαλάντης Χαλιλόπουλος. Ο κ. Χαλιλόπουλος υπερασπίστηκε του δικαιώματός των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση, αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα ακόμη και από την Ξάνθη. Η οργανωμένη μετακίνηση ψηφοφόρων Ρομά προκάλεσε πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την οργανωμένη προσπάθεια των επιτελών του κόμματος, να δείξουν ότι οι συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα «μαζεύουν κόσμο».

Συζητήσαμε, λέει, για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουμε και εμείς να ενταχθούμε μέσα στον ιστό της πόλης. Αυτό δεν μπορεί να μας το κόψει κανένας. Είχαμε συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές που ήταν εδώ, μετά την ομιλία Τσίπρα. Σε ερώτηση αν συναντήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, είπε πως μόνον τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το Lamia-report, το δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας «Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης» σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό». Ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Συλλόγου, κατέθεσε τη μήνυση για «ρατσιστικό» δημοσίευμα, καλώντας τη δικαιοσύνη να τους προστατεύσει.

To ALPHAFREEPRESS.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή